Home » Клюки » Красивата дъщеря на Мая и Магапаса е истински хит зад океана – вижте красивата млада дама (Снимки):
Красивата дъщеря на Мая и Магапаса е истински хит зад океана - вижте красивата млада дама (Снимки):

Красивата дъщеря на Мая и Магапаса е истински хит зад океана – вижте красивата млада дама (Снимки):

Сподели новината

Почитателите на поп фолка у нас сигурно си спомнят един от най-хитовите дуети от близкото минало – Мая и Магапаса. Двамата бяха и семейство в живота, но в последствие пътищата им се разделиха. 

Е, тяхната дъщеря обаче се оказа истинска красавица, видя Скандални.

Кристиана живее в Щатите заедно с майка си и въпреки че не е от най-активните в социалните мрежи, от време на време все пак споделя по някой друг кадър.

От постовете й прави впечатление и друго – че младото момиче живее в истински лукс, носи скъпи тоалети и аксесоари, скъпи часовници и управлява уникален автомобил.

Кристиана

Щерката на поп фолк легендите е на 23 години, живее в Лас Вегас, където е майка ѝ Мая, и има над 14 хил. последователи в Instagram.

Мая и Магапаса дъщеря

От фотосите в профила й става достатъчно ясно, че Кристиана е истинско копие на именитата си майка, освен това е и дългокрака като нея. Но вероятно за изненада на мнозина – не е избрала пътя на музиката за своя реализация. Вместо това Кристиана се занимава с мода, а отделно пее, пише и песни, но също така учи в колеж и работи.

Кристиана на Магапаса

Засега не става ясно дали красавицата има приятел, тъй като в профила й няма снимки от подобен характер, но предвид всичко, което представлява, едва ли й е трудно да открие своя мечтан мъж.

дъщерята на Магапаса

Източник: За жената

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар