Home » Полезно » Първата дума, която видите, разкрива нещо за вас и вашите тревоги
Първата дума която видите разкрива нещо за вас и вашите тревоги

Първата дума, която видите, разкрива нещо за вас и вашите тревоги

Сподели новината

Погледнете това изображение. Първата дума, която видите, ще опише вашия характер и какво ви тревожи в конкретния момент.

Лъв. Вие обичате хората и винаги сте готови да помогнете. Тази страна от вашия характер обаче често ви навлича неприятности – особено когато другите решат да се възползват от вас. В момента във вашия живот цари хармония.

Кафе. Обичате фантазиите. Най-вероятно вие сте мил човек, който обича да рисува (или въобще – да твори различни неща). Липсва ви обаче увереност. Често търсите подкрепа у другите. Склонни сте към депресия и често сте в лошо настроение.

Дъга. Обичате всичко да е на мястото си, не обичате промяната. Хората знаят, че сте мили и спокойни, че сте уверен човек, на когото могат да разчитат.

Природа/род: Вие сте честни и прями. Това, разбира се, са хубави качества, но е хубаво да бъдете по-внимателни. Много хора не обичат да са директни с тях. Понякога ви е много трудно да взимате решения и се чудите кой вариант е по-добър.

Турист. Имате необосновано лошо мнение за себе си. Твърде много разсъждавате над това как останалите гледат на вас. Опитайте се да бъдете по-независими и самочувствието ви ще се повиши. Най-вероятно сте песимистичен човек или просто сте били в лошо настроение, когато сте се захванали с този тест.

Корен. Вие сте склонни да подценявате уменията си. Често обаче успявате да повлияете на останалите, без дори да го осъзнаете. Най-вероятно обичате да пътувате и да бъдете сред природата.

Дълбок. Свикнали сте да получавате това, което искате. Умеете да отсявате есенцията във всичко. Именно поради тези причини някои хора смятат, че сте опасни. Дълбоко в себе си обаче вие сте нежен и мил човек.

Коприна. Не обичате да вървите по утъпканите пътища. Постоянно се развивате и търсите нови неща, които да ви обогатяват. Вероятно дори сте изобретател. Не е лошо обаче да заделите малко време за отдих, да се съсредоточите върху хората, които са ви най-близки

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар