Home » Скандално » Доц. Мангъров: Случилото се през последните 2 години е медицински геноцид. Борисов, Ангелов и Мутафчийски трябва да си платят
Доц. Мангъров: Случилото се през последните 2 години е медицински геноцид. Борисов Ангелов и Мутафчийски трябва да си платят

Доц. Мангъров: Случилото се през последните 2 години е медицински геноцид. Борисов, Ангелов и Мутафчийски трябва да си платят

Сподели новината

Атанас Мангъров е на мнение, че пандемичната обстановка по цял свят е дирижирана от властите!

Най-популярният инфекционист в България доц. Атанас Мангъров все още не може да се примири с начина, по който се работи в т. нар. пандемия. Той е категоричен, че виновниците трябва да си понесат последствията.

Шефът на Ковид-отделението на Инфекциозна болница вижда главните виновници в предишната власт. А това е именно кабинетът “Борисов”.

Според него лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, началникът на бившия НОЩ и директор на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски и бившият здравен министър д-р Костадин Ангелов трябва да влязат в затвора, пише Narodenudar.com.

Доц. Атанас Мангъров изригна срещу старата власт

“Случилото се през последните 2 години е медицински геноцид. Борисов, Ангелов и Мутафчийски трябва да си платят със свободата си за това, което наложиха. Новата власт трябва да спре слугинажа към американските здравни организации, но се съмнявам това да се случи”, отсече доц. Мангъров.

Парадоксът обаче е, че не гореспоменатите от него “герои” са застрашени от затвор, а самият той. В прокуратурата има сигнал срещу доц. Мангъров заради твърдението му, че в България има починали след ваксинация срещу Ковид-19. Инфекционистът е заплашен с до 5 години затвор.

Източник: Паралел 42

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар