Home » Клюки » Ето кой трябваше да е „Ергенът“
Ето кой трябваше да е "Ергенът"

Ето кой трябваше да е „Ергенът“

Сподели новината

Манекенът Мариан Кюрпанов е бил първоначалния избор за главен герой в най-скандалното бг шоу в момента – „Ергенът“ на Би Ти Ви.

Гребецът Виктор Стоянов въобще не е влизал в сметките за звезди в риалитито, пише „Уикенд“. Тъй като обаче предаването е по американски лиценз, всичко участници в него трябвало да бъдат одобрени в САЩ. Там обаче изненадващо не харесали Кюрпанов и се наложило да го сменят.

Ако Виктор Стоянов не беше изскочил съвсем ненадейно на хоризонта, зрителките на „Ергенът“ в момента най-вероятно щяха да плакнат очи в плочките на Мариан Кюрпанов. Манекенът, който избягва да пребивава в България, от години живее в САЩ, но се прибира у нас, когато има подходящо работни ангажименти.

Така например той пристигна в родината си преди 9 години, за да участва в тогавашното риалити номер едно – „ВИП Брадър“ на Нова тв. По онова време почти никой от редовите тв зрители не беше чувал името му, но в шоуто той стана достатъчно известен, за да си осигури ангажименти за цяла година напред.

Миналото лято обаче Кюрпанов е бил на крачка от нова завръщане в България, научи Скандални. Изпълнителните продуцент на „Ергенът“ – „Олд скуул“, които правеха и „ВИП Брадър“, се свързали с него и му направили оферта да стане първият „ерген“ у нас.

Той веднага се съгласил и работата била почти опечена, когато от САЩ категорично отказали да вкарат в шоуто си 41-годишният манекен, предпочитайки 10 години по-младия гребец Виктор, който между другото доста прилича на Мариан, а и никак не му личи, че е толкова по-млад от него. Каква е причината да не одобрят Кюрпанов, до момента не е ясно.

Възможно е да им се е сторил твърде възрастен, а може да са имали и други съображение. Така или иначе мястото в крайна сметка е заето от Виктор, който към онзи момент минава за лице, което не е експлоатирано в никоя телевизия. Преди да стане първият „ерген“ у нас, той е популярен във фитнес средите спортист, който гравитира около Би Ти Ви и от време на време да интервюта там със съвети за поддържане на добра форма.

Източник: Пловдив 24

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар