Home » Клюки » Юра и Емил, които напуснаха „Hell’s Kitchen“ доброволно: Има нещо сбъркано в шоуто
Юра и Емил които напуснаха "Hell's Kitchen" доброволно: Има нещо сбъркано в шоуто

Юра и Емил, които напуснаха „Hell’s Kitchen“ доброволно: Има нещо сбъркано в шоуто

Сподели новината

Двама напуснали по собствено желание Hell’s Kitchen – Юра Гривова и Емил Стоянов, съвсем искрено признаха пред зрителите на Нова телевизия, че в шоуто има нещо сбъркано и толкова грубост и арогантност могат да се понесат само от хора с болна амбиция за победа.

Емил Стоянов беше по-пестелив в коментарите си, като подчерта, че грешката да влезе в Кухнята на ада си е само негова.

„Не обвинявай играта, а играчите“, коментира той и призна, че като почитател на източната философия, атмосферата го е подразнила от самото начало и той дори и почнал да се притеснява за здравето си.

„Нашето здраве зависи от нашите чувства. Аз съм се научил, ако не съм щастлив в дадено нещо, просто да го прекратявам“, коментира Емил. Той подчерта, че критиките, които е получил за него са били по-скоро градивни и не те за причината да напусне.

Юра Гривова обаче беше по-директна и макар името на шеф Виктор Ангелов да не беше споменато, стана ясно, че тъкмо той е бил непоносимия фактор за нея в шоуто. Гривова обясни, че е влязла в Кухнята на ада, защото има ресторант и се е надявала да научи нещо.

„Не научих нищо“, категорична беше бившата участничка.

„Моето място не е сред толкова арогантност и грубост. Аз остарявам помъдрявайки, а не оглупявайки“, коментира Юра, която не приема, че е проявила слабост, като е напуснала по свое желание Hell’s Kitchen.

„Точно слабите хора крещят, викат и ръкомахат“, коментира отказалата се участничка.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар