Home » България » Тошко Йорданов: Хората знаят, че Бойко и Каскета са мафията
Тошко Йорданов: Хората знаят че че Бойко и Каскета са мафията

Тошко Йорданов: Хората знаят, че Бойко и Каскета са мафията

Сподели новината

„Коалцията в момента е стабилна“, отсече Йорданов.

Прокуратурата замита престъпления. В случаи, в които тя трябва да се задейства – отказа да се задейства. Освен случая с Васил Божков, друг емблематичен е и „Седемте джуджета“. Това заяви в ефира на Нова телевизия Тошко Йорданов по повод ареста на Бойко Борисов.

Полицията не е направила нищо незаконно. Прокуратурата държа жената на Васил Божков 7 месеца в ареста, после каза, че не е трябвало, а сега отказа да направи такова нещо. Прокуратурата може да си прави каквото си иска.

Има факти като промени в Закона за хазарта, има съвпадения от срещи. Трябва да има сериозно разследване, а в момента няма, категоричен е депутатът от ИТН.

Няма доверие към Прокуратурата. Общественото мнение е, че Бойко и Каскета са мафия. Главният прокурор може да прави всичко. Когато се предполага, че прокуратурата е замесена в цялата схема – няма как да има доверие в тази институция, каза още Йорданов.

Що се отнася до процедурата за нов шеф на БНБ и подкрепата на ИТН от Възраждане и ГЕРБ и дали това са новите им партньори, то той заяви, че това са глупости.

По думите му Любомир Каримански е изключително талантлив и кадърен финансист.

Не виждам как ГЕРБ ще предизвикат предсрочни избори. Успех им желая, заяви Тошко Йорданов и добави, че ГЕРБ могат да говорят всичко.

„Те имат начело човек, който е неподходящ във всяка една посока – минало, образование и т.н.“, каза още той.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 2 Average: 4.5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар