Home » Полезно » Краси Радков разкри диетата без глад, с която стопи цели 25 кг
Краси Радков разкри диетата без глад с която стопи цели 25 кг

Краси Радков разкри диетата без глад, с която стопи цели 25 кг

Сподели новината

Актьорът Краси Радков направо се е стопил. Комикът е свалил около 25 килограма, като вече няма и помен от големия му корема.

Звездата от „Като две капки вода“ се е взел в ръце и с хранителен режим е успял да падне под 100 кг. Комедийният актьор изглежда много добре и е видимо подмладен. Краси не спира да впечатлява зрителите на „Капките“ с таланта си, добрите си превъплъщения и пластичността си. А сега, като е по-пластичен, направо сияе.

Радков сразява публиката и журито в шоуто с всеки свой образ, но в ролята на американската звезда Бийонсе наистина показа завидни хореографски умения. Въпреки очевидните трудности при изграждането на образа, зрителите оцениха изключително високо изпълнението на комика, с 10 точки го наградиха и менторите за усърдието, което е положил. Зрителите забелязаха и добрата форма на Радков, който само до преди 1-2 години никога нямаше да може да се мушне в костюма на Бийонсе.

„В това шоу има трудни задачи. А понякога направо невъзможни задачи. Тази беше от тях. Свалям шапка на професионализма ти. Можеше да преиграеш образа, но ти се стара да направиш Бийонсе. В това шоу печелят хората, които приемат сериозно задачите“, сподели Маги Халваджиян след изпълнението и с право поздрави актьора.

50-годишният Краси е в много по-добра форма, отколкото когато беше на 35-40 години.

Преди време лекари стреснали гвоздея от „Шоуто на Слави“ и го предупредили, че ако не редуцира теглото си, може да си навлече много сериозни здравословни проблеми. Радков се вслушал в думите си и намерил специалист, който да му изготви хранителен режим, който да го втали.

С много воля и лишения, дрехите на комика започнали да му стават големи, издават от обкръжението му. Съпругата му Станислава Ганчева също му поставила ултиматум да отслабне, иначе ще го зареже. Самата тя е слаба като вейка и е вечно на диета, за да тежи около 40 кг, пише „Уикенд“.

„Без глад, с няколко хранения на ден, но по определена схема се отървах от високото кръвно и болките в краката“, сподели преди време Краси и допълни, че хората си мислят, че стомахът е като тенджера, в която храната се смесва като с миксер, но не е така.

„Всъщност той е плоска и стегната мускулна торбичка. И когато изядем нещо, то застава в него като пласт. Следващото ляга над него и така храната се подрежда на пластове, които вървят като влакче надолу по червата. Това е известно отдавна от дисекции на животни. Аз просто чак сега го открих и разбрах как здравословно да живея“, казва новият Краси, който не крие, че жена му също е допринесла за вталяването му.

Той се заричал да не спира да отслабва, а любимата му го подкрепяла и окуражавала. Това, че не е домакиня и не обича да готви също допринесло за килограмите на таланта, който често се хранел навън с боклуци. Разделното хранене е основата на диетата, която е стопила Шишо Бакшишо. Актьорът наблягал на чисто пилешко и телешко месо, плодове, зеленчуци, нискомаслено мляко и извара, варени яйца и много вода.

Откакто Радков се подложил на новия режим, семейството вече често хапвало заедно сурови плодове и зеленчуци. Преди време се появиха слухове, че амбициозната Станислава е зарязала актьора и той се е стопил от мъка, но това се оказа невярна информация.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар