Home » България » Менда Стоянова: Не съм добре, още не мога да нормализирам кръвното си
Менда Стоянова: Не съм добре още не мога да нормализирам кръвното си

Менда Стоянова: Не съм добре, още не мога да нормализирам кръвното си

Сподели новината

„Не са идвали у дома. Не са ме търсели. Но знам ли„, заяви пред „24 часа“ бившата депутатка Менда Стоянова. Тя не напуска жилището си в Пловдив.

„Може да решат да си поправят грешката„, опитва да се шегува тя. Няма обяснение защо името й беше оповестено от МВР снощи сред арестуваните политици от ГЕРБ начело с Бойко Борисов, Владислав Горанов и пиарката Севдалина Арнаудова.

„Не съм била в изпълнителната власт. В парламента 240 депутати гласуват„, разсъждава Стоянова, която изкара няколко мандата в Народното събрание и бе шеф на бюджетната комисия.

На този етап отказва всякакви интервюта, защото не иска допълнително да създава напрежение и да влиза във филми, както самата тя се изрази.

„И без това не мога да си нормализирам кръвното„, добавя ексдепутатката. Казва, че много приятели й звънят да я питат как е. Пожелавали й твърдост и издръжливост.

Стоянова живее в кооперация на третия етаж в широкия център на Пловдив. „Не сме виждали да идват полицейски коли и да влизат в сградата„, твърдят съседи на бившата парламентаристка.

Източник: Нюз2

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар