Home » Скандално » Проф. Андрей Пантев попиля наглите украинци: Не искат ли да забраним и буквата „Р“, че да не казваме Русия!
Проф. Андрей Пантев попиля наглите украинци: Не искат ли да забраним и буквата „Р“ че да не казваме Русия!

Проф. Андрей Пантев попиля наглите украинци: Не искат ли да забраним и буквата „Р“, че да не казваме Русия!

Сподели новината

Проф. Андрей Пантев направи на нищо наглите украинци!

Проф. Андрей Пантев постави на мястото им и буквално посече наглостта украинска. Защото съдействие и подкрепа е едно, а простащина и цинично нахалство е съвсем друго. От дни това важи с пълна сила за украинците – бежанци или тези от посолството у нас, които си позволиха да раздават нареждания в чужда за тях държава – нашата държава!

Българи масово изригнаха след потресаващата наглост Украйна да иска смяната на наши улици с техни имена. Появиха се и „нещастни“ бежанци, които отказаха апартамент без пари в Несебър, защото вътре, видиш ли, нямало джакузи. То лиготии, то фасони…

Проф. Андрей ПантевПроф. Андрей Пантев изрази директно мнението си, без заобиколки и дори попита „драгите“ украинци не искат ли да забраним и буквата „Р“ в азбуката ни, че да не можем да произнесем „Русия“. А може и „П“-то да зачеркнем, че как така ще кажеш „Путин“.

„Тези хора трябва да научат, че подобни промени, за каквито те настояват, в България могат и ще искат единствено българи. Точка по въпроса! Повелително наклонение няма да използват, защото това ще бъде изцяло в тяхна вреда. Българинът е търпелив, но търпението му свърши ли, става лошо“, казва Пантев.

Той е и твърдо против изопачаването на информацията и представянето на украинците само като добрите, а руснаците единствено като лошите в тази история.

„Смешно и жалко е това. И подозирам, че ако се продължи в този нелеп дух, скоро нещата ще се обърнат. И украинците няма да останат доволни“, убеден е професорът.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар