Home » Клюки » Красива, фит и много гореща: Ето я бившата голяма любов на Виктор Стоянов – ВИДЕО/СНИМКИ
Красива фит и много гореща: Ето я бившата голяма любов на Виктор Стоянов – ВИДЕО/СНИМКИ

Красива, фит и много гореща: Ето я бившата голяма любов на Виктор Стоянов – ВИДЕО/СНИМКИ

Сподели новината

Виктор Стоянов е разказвал, че в живота си е имал доста жени, но с няколко е имал продължителна връзка. Голямата му любов се оказва популярна фитнес инструкторка, с която Виктор имал доста бурна и страстна връзка.

Хриси Парова е жената, с която Виктор е споделял спалнята си няколко години. Двамата се запознали в залата, където прекарват доста време. Любовта пламнала бързо, а Виктор нямал пролем с това, че Парова има дете от друга връзка. Двамата са разделени от известно време, но той не е изтрил общите им снимки в Instagram. Стоянов разказа, че причините за края на връзката им са много, но са запазили добри отношения.

Хриси Парова е истинска сензация в социалните мрежи. Тя има над 100 000 последователи.

Хриси ПароваВ началото на пандемията запали мнозина с 40-дневно предизвикателство за постигане на топ форма у дома. Наскоро тя ни предизвиква отново – 20 дни, за които да стегнем талията си и да имаме супер тяло за лятото.

„Реших да направя нещо целенасочено, специално за дамите, към една проблемна област – талията. Смятам, че тренировките за останалата част са много, от много колеги. За 20 дни някои клиенти постигат завидни резултати – сваляне на 7-8-9 см“, сподели Парова в свое интервю пред NOVA.

Тренировката на Хриси не отнема повече от 15-20 минути и може да се прави вкъщи.

Хриси Парова и Виктор СтояновИзображение: https://www.instagram.com/viktor_s_s/ , https://www.instagram.com/hrisiparova/

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар