Home » Клюки » Новата на Емрах: Не знам как лъснах в този сайт… Ревността на Теди е болест! (снимки)
Новата на Емрах: Не знам как лъснах в този сайт... Ревността на Теди е болест! (снимки)

Новата на Емрах: Не знам как лъснах в този сайт… Ревността на Теди е болест! (снимки)

Мария твърди, че думите на Александрова са измислици

Новата половинка на 19 годишния Емрах Стораро – Мария Славчева (34) проговори след скандалите между фолк певеца и бившата му изгора Теди Александрова.

„Ревността на Теди Александрова е болест! Няма да навлизам в подробности за държанието й, няма никаква истина в това, което твърди“, заяви Мария, чието име беше замесено и в скандал около сайт за компаньонки, за което твърди, че е пълна измислица и няма нищо общо с най-древната професия.

 

„Нямам никаква представа за този сайт, в който лъснах. Всеки може да си изтегли снимки на някого и да ги качи навсякъде. А колкото до Емрах Стораро, той едва навлиза в живота и тепърва ще има много жени. Не знам как някои жени на средна възраст могат да си правят илюзия за сериозна връзка с момче на 19“, казва Славчева по адрес на Александрова пред HotNews.

Мария Славчева

Същевременно се появи информация, че по-малкия син на Тони Стораро е част от организирана престъпна група за трафик на жени за проституция.

Според нея, в момента течало разследване около бардак в Германия, от който младия изпълнител взимал процент, твърди show.bg.

Схемата е добре прикрита, според изданието. Емрах често е канен на участия във въпросния клуб в Берлин – Black Rose, откъдето си получава процента, под формата на хонорари.

Източник на LifeOnline.bg твърди, че и въпросната нова любовница на Емрах е работила в публичния дом като жрица на любовта.

ВСИЧКО ЗА СКАНДАЛА ТЕДИ-ЕМРАХ ЧЕТИ ТУК!

Коментирай чрез Фейсбук

Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

About clslavchev

Твоят коментар