Home » България » Министър се качи в ТИР: Шофьорите са като на война – не знаят дали ще се върнат
Министър се качи в ТИР: Шофьорите са като на война - не знаят дали ще се върнат

Министър се качи в ТИР: Шофьорите са като на война – не знаят дали ще се върнат

Министърът на регионалното развитие Гроздан Караджов инспектира обходния маршрут през прохода „Витиня“.

„Имах възможност да видя докъде сме се докарали като държава. Това е след повече от десетилетие на бездействие. Пътищата, които имат такъв тежък трафик, са абсолютно непроходими и непригодни за тежък трафик. Тези хора си вършат работа си и отиват буквално като на война – отиват и не знаят дали ще се върнат. Връщам се в кабинета си и ще се опитам да направя нещо за тях веднага.“

Това заяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов, който се срещна с протестиращи шофьори на камиони и ТИР-ове, които алармират за окаяното състояние на пътя, който е ключов за преминаването на тежкотоварния трафик.

Шофьори на камиони и тирове го аплодираха за това, че той е първият министър, който показва разбиране и се е качил заедно с тях, за да види в какви опасни условия пътуват.

„Чакам утре решението на Народното събрание. Почти съм убеден, че то ще е положително и ще можем да решим проблема на шофьорите. Буквално първата поръчка, която ще направи АПИ, ще е за сериозен ремонт на този участък“, обеща министърът.

Източник: Гласнюз

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

About clslavchev

Твоят коментар