Home » Клюки » Любов ли бе да го опишеш! Гущерова и Християн на романтичен воаяж без децата (Снимки):
Любов ли бе да го опишеш! Гущерова и Християн на романтичен воаяж без децата (Снимки):

Любов ли бе да го опишеш! Гущерова и Християн на романтичен воаяж без децата (Снимки):

Сподели новината

Едно трябва да й признаем на Светлана Гущерова – откакто се омъжи за милионерския наследник Християн , не спира да засвидетелства чувствата си към него и семейството си. Светлана напълно скъса с миналото си на плеймейтка, с разголените снимки, разюзданото поведение и купоните, и стана съпруга и майка за пример!

Да не говорим за факта, че роди цели три деца на възлюбения си в рамките на няма и 4 години, въпреки рисковете, които крие скорошното забременяване след секцио.

И макар третото им дете така и да не бе официално представено пред света, гордата многодетна майка все пак сподели името на поредния си наследник с поредица от сторита по случай питката за 40-тия ден от раждането на бебчето.

Момченцето носи красивото име Кристиан-Валентин.

И ето че няма и два месеца след третото си раждане г-жа Гущерова е отново в топ-форма в прегръдките на любимия си мъж. Съдейки по снимката в профила й в Инстаграм, двамата са на някое красиво местенце извън България, където се радват на шума на морето, романтиката и собствената си компания.

Гущерови романтика

Друг е въпросът кой се грижи за трите им деца, докато те отмарят в райското кътче.

Кадърът носи лаконичния коментар: „My Love ❤️ @hristian_gushterov“.

Гущерови романтика

Не можем да не повярваме на искреността на чувствата им, нали? А самият Християн не престава с романтичните жестове към съпругата си – най-често приказен букет цветя или някой скъп подарък (последният от които чисто нов мерцедес, кротко паркиран в семейния гараж).

Да им завидиш!

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар