Home » Клюки » Линда и Кирчо се развеждат заради Лена Бориславова?
Лина и Кирчо се развеждат заради Лена Бориславова?

Линда и Кирчо се развеждат заради Лена Бориславова?

Сподели новината

Линда Маккензи-Петкова е изпратила нотариална покана за развод с премиера Кирил Петков.

Това твърди сайтът Lupa.bg, като се позовава на източник на изданието от близкия приятелски кръг на министър-председателя.

Смята се, обаче, че не само говорителката на правителството е станала обект на ухажване – имало и няколко засукани депутатки от „Продължаваме промяната“, за които тепърва в публичното пространство щели да излизат пикантни информации.

Информаторът на Lupa.bg твърди още, че Линда Петкова вече търси купувач на бизнеса с безглутенови торти, който развива с Amelie Sweet Shop на ул. „Сан Стефано“ 15. Блондинката смятала да зареже всичко в България и да се прибере в Канада заедно с трите си дъщери Ванеса, Ема и Ана, категоричен е източникът ни.

Тази нощ в София е станало и друго събитие, свързано с премиера – сладкарски магазин, собственост на семейна приятелка на бащата на Кирил Петков – Петко, е бил разбит.

Според запознати това било акт на отмъщение заради последните скандали – политически и любовни, в чиито център бе министър-председателят.

До този момент няма официална информация дали нещо от публикацията е факт.

Освен това не е ясно как Линда продава бизнеса си, при положение, че в декларацията на Кирил Петков той фигурираше като негова собственост.

Що се отнася до това, че ще вземе децата в Канада, това може би ще се отнася до две от тях, защото най-голямата им дъщеря е пълнолетна и се обучава в университет в САЩ. Предстои и дори завършване.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар