Home » Клюки » Сашо Кадиев и Ивелина Чоева забиха Пиленцата със супер лукс
Сашо Кадиев и Ивелина Чоева забиха Пиленцата със супер лукс

Сашо Кадиев и Ивелина Чоева забиха Пиленцата със супер лукс

Сподели новината

Популярният актьор и водещ Александър Кадиев заведе половинката си Ивелина Чоева на екзотична почивка в Малта. Поради тази причина той отсъства от предаването „Преди обед“ по БТВ, където си партнира на екрана с Деси Стоянова.

Колежката му разкри, че пътуването му е кратко, така че най-вероятно се очаква той да се завърне скоро.

Кадиев и Чоева публикуваха кадри от воаяжа в социалните мрежи. На тях се вижда, че двамата са много влюбени. Те се разхождат с лодка, като има и снимки от улиците на Ла Валета и хотела, в който са. Под поста на актьора са коментирали и техни близки приятели като Алекс Богданска и Здрава Каменова. Чоева също е публикувала две снимки, на които е сама, а под тях любимият й е коментирал: „Лудница! Ти си ???????“.

Двамата често пътуват в чужбина. Наскоро те отскочиха до Израел, където компания им прави и Александра Богданска, която пък през тази година се разведе с Даниел Петканов. Кадиев и „Лудия репортер“ са близки приятели, след като водиха дълго време шоуто „България търси талант“.

Актьорът има дъщеричка от бившата си половинка Таня, като двамата са разделени от доста време, но нямат проблем в разпределението на грижите за детето.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар