Home » Скандално » Бившият рапър Енчев изригна: Егати държавата! Глобяват ме 1000 лева, защото синът ми помага в ресторанта
Бившият рапър Енчев изригна: Егати държавата! Глобяват ме 1000 лева защото синът ми помага в ресторанта

Бившият рапър Енчев изригна: Егати държавата! Глобяват ме 1000 лева, защото синът ми помага в ресторанта

Сподели новината

Прочулият се с дуета „Румънеца и Енчев“ в началото на века добрички рапър Георги Енчев отдавна е далеч от светлината на прожекторите. Баща на 3 деца, той се занимава предимно с ресторантьорски бизнес в родния си град и областта.

Там обаче му е по-трудно да пробие, отколкото в шоубизнеса и Георги се оплака от идиотския рекет на държавните институции при опита му да включи големия си син в семейното предприятие.

„Току що инспекцията по труда забраниха изрично синът ми на 13г. да помага в семейния ни бизнес – „Таткопица“ Глобата била над 1000лв. Това е несправедливост, с която ще се боря до края на живота!“, заяви Енчев.

Малко въпроси:

Как да си възпитаме децата в труд? Как да ги научим, че всичко в живота не идва даром, а се получава с пот на челото! Като станат на 18 ли ще ги учим на труд? Цял ден да обикалят улиците, да гледат тик ток и инстаграм /възпитателите на нашето време/ и да играя на плейстейшън и да тъпеят ли?

На 14-16г някои “деца” раждат деца и имат собствен бизнес! При тази криза за работна ръка да не може децата ти да ти помагат в семейния ви бизнес е престъпление! Навремето са раждали по 10 деца да има кой да работи! На пазара на труда повечето безработни не са пипали компютър, 2 живота няма да стигнат да ги науча да маркират 1 кафе!

Какво искате детето ми да стане загубено в превода като повечето ли? Защо да не се учи на труд, защо, за да стане боклук? На 18 е късно да става човек!!!

Има държави в които на 16 “децата” имат професии! При нас всички са вишисти, които нищо не знаят и не могат и няма кой да работи, тъй като всички са шефове. В държавата на вишистите! Супер сме нали!

Децата да не помагат в семейния бизнес е чудовищна глупост! Децата на писателите и журналистите може ли да пишат срещу заплащане? Децата на художниците могат ли да рисуват срещу възнаграждение? Децата на музикантите могат ли да пеят на сцена?

Моя син 1.85 да не може да занесе 2 кафета в лятната ваканция! Аз съм родител и мога да преценя, какво да прави каква работа е за него! Лелката на гишето ли ще ми възпитава детето! Да започва! Но първо да възпита себе си!

#Ремонтнатрудовотозаконодателство

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар