Home » Здраве » Лечебен балсам за черния дроб и панкреаса! 2 съставки, които ще променят живота ви!
Лечебен балсам за черния дроб и панкреаса! 2 съставки които ще променят живота ви!

Лечебен балсам за черния дроб и панкреаса! 2 съставки, които ще променят живота ви!

Сподели новината

Работата на вътрешните органи на храносмилането е взаимосвързана помежду си. Нарушаването на функционалността на един от тях се отразява в други.

Панкреасът и черният дроб имат специална връзка в храносмилателната система. Тези два органа произвеждат необходимото количество ензими, които са необходими за нормалното храносмилане на храната.

Ако функционирането на един от този орган е нарушено, тогава човекът е изправен не само пред нарушение на храносмилателната система, но и на целия организъм.

Много опасни чернодробни заболявания са безболезнени. Човек може да не забележи влошаването на черния дроб дълго време, докато 80% от органа не участва в патологичния процес.

Доста хора имат заболявания на черния дроб и панкреаса, но малко хора се замислят за причината за тези заболявания. Ако човек изкорени причината, тогава лечението ще бъде по-продуктивно и няма да се сблъскате с рецидив на болестта.

Като цяло хората предпочитат да използват скъпи лекарства и да се подлагат на сложни медицински процедури. За да имаме здрав черен дроб е важно да се грижим редовно за него, да елиминираме вредните фактори, които влияят на нормалното му функциониране. Но, за съжаление, не винаги само пълноценната балансирана диета ще бъде ефективна превенция на заболяванията.

Ако често усещате тежест и болка в дясната страна, а сутрин се появява горчивина в устата, е време да предприемете спешни действия.

Предлагаме ви едно прекрасно средство, което ще се погрижи за черния ви дроб и панкреаса.

Рецептата за това лекарство е изключително лесна за приготвяне и няма да изисква да харчите много пари!

Вечер добавете 1 супена лъжица към чаша кефир (кисело мляко). брашно от елда (смилайте елдата в кафемелачка, след измиване и сушене във фурната).

Разбъркайте и оставете за една нощ. Сутрин, на празен стомах, изпийте чаша студена вода, а след 15 минути – този кефир с елда.

Пийте един месец, след това почивка за един месец.

Ако имате сериозни здравословни проблеми или силна болка, препоръчваме да потърсите медицинска помощ. Самолечението може да не е безопасно за вашето здраве.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар