Home » Здраве » 12 дни в годината по 1 лъжичка газ и никога няма да се разболеете от рак, левкемия или друга тежка болест
12 дни в годината по 1 лъжичка газ и никога няма да се разболеете от рак левкемия или друга тежка болест

12 дни в годината по 1 лъжичка газ и никога няма да се разболеете от рак, левкемия или друга тежка болест

Сподели новината

Че алтернативната медицина няма граници, показва случай от Германия, където хората се лекуват вярвате или не – с газ!

Газта може да се използва като лекарство, пише 365 Новини

Предавано от поколение на поколение, а има и записи, че се предполага, че немците за взели използването на газ от сърбите за здравни цели. През Първата световна война Сърбия е отслабена заради Балканските войни и войната срещу турците и оставена сама да се бори с три големи въоръжени сили, без основни медицински средства и лекарства за грижи за болни и ранени и затова газта се е използвала и като лекарство.

Поне от тази част от жителите в окупираната Сърбия и представители на армията, за които газта била достъпна.

Д-р Пола Ганер от клиника „Джейкъб“, твърди, че ако някой пие 12 дни в годината редовно по една чаена лъжичка газ, никога няма да се разболее от рак, левкемия или някои подобни тежки заболявания. И самата д-р Ганер е била в трудна ситуация, когато на 31-годишна възраст е била болна от рак на червата. Била оперирана, но ракът се е разпространил на бъбреците и когато лекарите установили, че не могат да помогнат я уволнили от болницата.

Тогава мъжът и препоръчал да започне да пие газ.

И се е случило чудо: само след три дни станала от леглото, а след шест седмици достигнала нормално тегло и оздравяла. От тогава и самата тя на всички болни, но и здравите им препоръчва да пият газ и има регистрирани над 2000 излекувани случаи от тежки заболявания.

Интересен е и случаят на семейство Шварц от Берлин, което въвежда практиката, всеки петък, всеки член от семейството да взима бучка захар с 15 капки газ. Това го правят редовно вече 70 години и никога не са били болни, всички са здрави и жизнени.

Газта обаче има един голям недостатък, поради която няма широка употреба в лечението: много е евтина. А това, разбира се, не отговаря на целите много лекари и фармацевтични индустрии, защото те „живеят“ от най-тежките заболявания, които атакуват човечеството.

Използването на газ за лечение е узаконено в много държави

И самата д-р Ганер имала проблеми с властите и дори е наказана, но използването на газта в някои страни е узаконена за лечение. Засега в Швейцария, Франция, Полша и Унгария може да се набави аптекарска газ, от която са отстранени неприятни миризми.

Така че, давайте напред и опитайте. Удавникът се хваща за сламка, а болен човек за всичко, което може да му помогне.

Звучи глупаво, но кой знае – може би е ефективно?

Източник: e-zdravey

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар