Home » Клюки » Ексклузивно! Бременната Сузанита се раздели с бащата на бебето: Тежко ми е! (Подробности)
Ексклузивно! Бременната Сузанита се раздели с бащата на бебето: Тежко ми е! (Подробности)

Ексклузивно! Бременната Сузанита се раздели с бащата на бебето: Тежко ми е! (Подробности)

Сподели новината

Щерката на Охран Мурад – Сузанита, която е в напреднала бременност, се е разделила с бащата на бъдещото си дете Марк Славов. За това подсказа самата тя, след като изтри всичките им общи снимки от социалния си профил и премахна дори спомените от бременността си.

Двамата с Марк вече не се следват в социалната мрежа и Марк също е изтрил снимките си със Сузанита.

От няколко дни насам тя публикува само тъжни постове, в които излива мъката си, макар и без да конкретизира какво точно се е случило.

„Нали не си помислихте, че и ние, „известните“, нямаме никакви чувства и не ни се случват лоши неща?! Животът понякога е несправедлив. Случват ни се нещастия, не ни върви понякога или изпадаме в дупки. И да сме изгубили нещо, да не спираме да вярваме. Който ни обича, ще остане“, емоционална е Сузанита в постовете си.

Феновете й я затрупват в писма и въпроси какво се е случило, но засега щерката на Орхан Мурад отказва да коментира. Последователите й са притеснени за бебето и се питат да не би нещо лошо да се е случило с него, тъй като Сузанита изтри всичките си снимки с коремче.

Според запознати, певицата е афектирана от раздялата с Марк Славов и решила да зачеркне всички спомени, свързани с него.

 

Източник: Клюки.нет

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар