Home » Клюки » Ето го луксозното возило на Нина от „ПИЛЕНЦАТА ОТ МОНАКО“
Ето го луксозното возило на Нина от „ПИЛЕНЦАТА ОТ МОНАКО“

Ето го луксозното возило на Нина от „ПИЛЕНЦАТА ОТ МОНАКО“

Сподели новината

Скандалните „Пиленца от Монако“ Боби и Нина, които будят само смях и съжаление сред „почитателите“ си, се оказаха доста жалка и измислена картинка, видя Скандални.

В мрежата се появи шокираща снимка на Нина, която показва нейната същност и доколко може да се причисли в категорията на „ВИП“ персона, за каквато претендира, че е. Появи се и информация за нейното семейство от Хисаря, която ще ви изненада.

Шокиращата снимка на Нина е направена от нейна съседка, с която е пътувала в автобуса от Хисаря към Пловдив. Нина Пиленцето се качила в 8 часа на рейса, което противоречи изцяло на нейните представи за „ВИП“ и „ЛУКС“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Nina Dimitrova (@dimitrova_nina_world)

В Хисаря е била при родителите си, които се оказаха доста начетени хора. Майка й е учителка по английски език, а баща й – готвач. Но Нина никога не е имала хубава слава в родния си град. Чантите и дисагите ясно показват, че имало какво да вземе от мама и тате, за да преживеят по време на следващата си ЛУКС почивка.

Нина от Пиленцата от МонакоШокиращата снимка на Нина от автобуса породи забавни коментари в мрежата.

„Сега вече и ние сме „вип“, защото също се водим в автобус“,

„Имаше ли червен килим на автогарата и на стълбите на рейса“,

„Африканците продават такива чанти на килограм във Франция. Личи си, че е менте. Прилича на мушама“, са само малка част от забавните коментари

Нина Димитрова

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар