Home » България » Проф. Боян Чуков: Битката в България вече е само за едно – Сорос срещу антиСорос!
Проф. Боян Чуков: Битката в България вече е само за едно – Сорос срещу антиСорос!

Проф. Боян Чуков: Битката в България вече е само за едно – Сорос срещу антиСорос!

Сподели новината

Боян Чуков е убеден, че битката утре ще бъде само с една цел!

Сорос срещу антиСорос – само тази е целта на битката и задаващият се вот на недоверие срещу Кирил Петков и кабинета му. Това заяви публично Боян Чуков, според когото всичко останало са просто лакърдии, предназначени за „полезните идиоти“.

Проф. Боян Чуков изказа ясната си позиция

Чуков си позволи и да се обърне към все още действащия премиер и директно да му заяви позицията си. „Не мисля, че един канадски гражданин, който защитаваше повече украинските бежанци, отколкото собствения си народ, може и има правото да говори от името на този народ.

Екзотично е някак си и е странно при все, че днес имаше един рекорд в Народното събрание. Рекорд по произнасяне на епитета към Кирил Петков „г-н Лъжа“. Само една друга персона до него е наричана „г-жа Лъжа“ повече от него и всички знаят коя е тя“, каза Боян Чуков, очевидно визирайки Лена Бориславова.

Чуков нарече „словесен о*анизъм“ всичко, изстреляно от хората на ПП днес и ги обвини в подмяна на понятията „реформа“ и „промяна“.

„В момента трябва да избираме между лошото и най-лошото, това е огромният проблем на държавата ни.

А още по-лошо е, че БСП тотално изгуби лицето си пред своите избиратели. Исках само да узная кой е този депутат от БСП, който е манифестирал под знамената на бандеровците от Азов?!“, хвърли бомбата Чуков.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар