Home » Клюки » Вече е официално! Ето го новият Ерген на България – красив романтик (Снимки):
Вече е официално! Ето го новият Ерген на България - красив романтик (Снимки):

Вече е официално! Ето го новият Ерген на България – красив романтик (Снимки):

Сподели новината

Вече е официално! След куп спекулации относно личността на новия „Ерген“ във втори сезон на риалитито най-сетне от бТВ съобщиха конкретно име.

Припомняме, че първоначално се заговори упорито за актьора Филип Буков, след което пък интересът се прехвърли към друг потенциален (и добре познат) герой – пилотът Петър Петров от последния сезон на „Фермата“.

Истината обаче е съвсем друга и новият най-желан ерген на България няма нищо общо с двамата по-горни кандидати.

Името му е  Евгени Генчев, той е световноизвестен пианист, носител на безброй призове, и определено е красавец! 33-годишният артист ще се впусне в търсене на любовта във втория сезон на най-романтично риалити в българския телевизионен ефир “ Ергенът „.

Евгени Генчев Ергенът

Пианистът е носител на над 15 национални и международни награди за пиано, включително и на големия приз „Добрин Петков“ за постижения и принос в музиката през 2008 г. Генчев е изнасял концерти на няколко континента, споделял е една сцена със звезди от ранга на Том Джоунс, Лейди Гага, Хелене Фишер, Андреас Габалие.

новият Ерген

Евгени Генчев завършва НУМТИ „Добрин Петков” в родния си град Пловдив, в класа по пиано на Стела Ослекова. Още като ученик печели редица награди от престижни музикални състезания – международния конкурс „Николай Рубинщайн”, Париж, Grandprix от фестивала „Петър Вeлики” и др.

новият Ерген

Той продължава образованието си в Royal Academy of Music в Лондон.  Евгени Генчев концертира активно в Германия, Полша, Холандия, Великобритания, САЩ, Китай, Мексико, Русия, Австралия и България.

Преди време в интервю за TrafficNews той сподели, че за него Пловдив е град, изпълнен с история, чар и позитивна енергия.

„Имало е вечери, когато просто излизам и се разхождам до тепето. Свирил съм цял ден, работил съм и просто отивам до Гребната база или до Главната. Абсолютно сам! Просто да усетя атмосферата. Така усещам Пловдив. Горд съм, че това е родният ми град и съм част от културния му живот“,разказа той.

Но дали пловдивчанка ще грабне сърцето му, тепърва предстои да разберем. Вече кандидатките правят първата стъпка и започват да се запиват за кастинг за шоуто. Участието в предаването ще им даде възможност не само да опознаят един уникален артист, но и да попаднат във вълшебната обстановка на едно от най-романтичните места в света.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар