Home » Полезно » Медсестра ми лицето си със солена вода 7 дни и ето какво й се случи:
Медсестра ми лицето си със солена вода 7 дни и ето какво й се случи:

Медсестра ми лицето си със солена вода 7 дни и ето какво й се случи:

Солената вода се оказва истинско чудо, разбра Скандални. За да си я приготвите е добре да използвате морска сол, но ако нямате такава и обикновена готварска ще ви свърши работа, споделя медицинската сестра Мия.

Техниката за миенето на лицето със солена вода си е направо чудотворна, свидетелстват дами, които вече са изпробвали ефекта на тази смес, включително и младата Мия.

На първо време изниква въпросът как точно да си измиете лицето с нея.

Миенето е добре да се случва веднага след сън.
Първо ви трябва литър топла вода с по-малко количество сол – например чаена лъжичка. Лед това е добре да почистите добре лицето си с гел за почистване и да го измиете с вода от чешмата.

За две-три минутки след това измийте лицето си с вече приготвената солена вода и после изплакнете отново лицето си с чешмяна. След това нанесете овлажняващ крем върху кожата си.

Задължителни правила според Мия:

Предварително почистете добре лицето си
Измийте го със солената вода в продължение на поне 2 минути
Прилагайте овлажняващ крем след процедурата.

Резултатът:

Благодарение на измиването на лицето със солена вода, кожата ви ще се стегне и забележимо. Ще забравите за голяма част от бръчките си, ако имате оток, той ще изчезне.

Курсът за измиване е 7 дни. Не е добре да го продължавате по-дълго време, защото кожата започва да изсъхва. Имайте предвид, че ако имате акне, благодарение на тази процедура, то ще изчезне напълно до дни, пише За жената.

Коментирай чрез Фейсбук

Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

About clslavchev

Твоят коментар