Home » Клюки » Цветанка Ризова се омъжи тайно? Водещата показа лъскав годежен пръстен
Телевизионната водеща Цветанка Ризова досега не е била засичана да носи каквито и да било пръстени, а с новото си бижу, поставено на безименния пръст на дясната ръка, където традиционно се носят брачните халки, тя направи открит намек, че е минала под венчилото на 57-годишна възраст, пише "Ретро". Журналистката от години насам се носи на крилете на любовта заедно с половинката си – адвокат Красимир Недев. Че двамата имат планове за сватба, се заговори още преди няколко месеца, като дори имаше предположения на кого ще заложат на кум, като беше спрягано името на естрадния певец Васил Найденов, който е изключително близък на ВИП двойката и редовно гостува в дома им. Запознати с любовния романс на Ризова издават, че вероятно тя е сключила само граждански брак с избраника си, като това се е случило в дните около рождения й ден през юли.

Цветанка Ризова се омъжи тайно? Водещата показа лъскав годежен пръстен

Сподели новината

Телевизионната водеща Цветанка Ризова досега не е била засичана да носи каквито и да било пръстени, а с новото си бижу, поставено на безименния пръст на дясната ръка, където традиционно се носят брачните халки, тя направи открит намек, че е минала под венчилото на 57-годишна възраст, пише „Ретро“.

Журналистката от години насам се носи на крилете на любовта заедно с половинката си – адвокат Красимир Недев.

Че двамата имат планове за сватба, се заговори още преди няколко месеца, като дори имаше предположения на кого ще заложат на кум, като беше спрягано името на естрадния певец Васил Найденов, който е изключително близък на ВИП двойката и редовно гостува в дома им.

Запознати с любовния романс на Ризова издават, че вероятно тя е сключила само граждански брак с избраника си, като това се е случило в дните около рождения й ден през юли.

Цветанка Ризова годежен пръстен

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар