Home » Клюки » Дъщерята на Азис порасна и стана пълно копие на майка си – вижте как изглежда Рая Боянова /СНИМКИ/
Дъщерята на Азис порасна и стана пълно копие на майка си – вижте как изглежда Рая Боянова /СНИМКИ/

Дъщерята на Азис порасна и стана пълно копие на майка си – вижте как изглежда Рая Боянова /СНИМКИ/

Сподели новината

Кралят на поп фолка у нас, Азис, обича да е в центъра на медийното внимание. И докато обикновено това е свързано с някоя скандална новина, то този път поводът беше повече от хубав.

Много от вас може би са забравили, че Васко е баща на момиченце, Рая – негов единствен наследник. Той ревностно крие дъщеря си от хорските очи, но сега направи изключение и показа порасналата красавица, забеляза Е-новини.

Азис качи снимка с дъщеря си Рая и от вълнение дори обърка дните от седмицата, като честити на феновете си понеделника в днешния вторник. Преди няколко седмици в медиите изтекоха снимка на красивото момиче на купон в родния град на баща й Костинброд.

Рая на Азис

Явно те са накарали певецът сам да вдигне завесата около личния живот на щерка си и да я покаже за сефте. Решението веднага се хареса на почитателите, които отбелязаха колко е пораснала Рая и в каква прекрасна госпожица се е превърнала.

Когато през 2007 г се роди дъщерята на Азис, събитието предизвика истински фурор. Цели 15 години рядко се появяваше снима на Рая Боянова, нито пък се знаеше много за нея. Фолкаджията пазеше детето си от публичност и освен информация, че учи в елитно училище в медиите липсваха нейни снимки.

Азис с дъщеря си

Азис е делегирал възпитанието на девойката на майка й Галя, за да я държи далеч от изкушенията на шоубизнеса.

Азис поляна

Според вестникарски публикации обаче, младата дама го изненадала, като пожелала за подарък за предстоящия си 15-и рожден ден известният й татко да й купи… силиконови гърди.

Васко, който го дава много разчупен пред камерите и сам е претърпял десетки хирургически интервенции, включително и широко рекламирано увеличаване на члена, обаче реагирал като истински баща – тиранин и отказал.

Източник: За жената

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар