Home » Скандално » От мрежата: Добро утро, уважаеми, спите ли? От 5,54 метанът резко „поевтиня“ на 6,88! Да благодарим на Асен, Киро и Лена
От мрежата: Добро утро уважаеми спите ли? От 5 54 метанът резко "поевтиня" на 6 88! Да благодарим на Асен Киро и Лена

От мрежата: Добро утро, уважаеми, спите ли? От 5,54 метанът резко „поевтиня“ на 6,88! Да благодарим на Асен, Киро и Лена

Сподели новината

Най-евтиното до скоро гориво вече стана златно, това разбираме от публикация на Павел Павлов в социалната мрежа, научи Plovdiv24.bg. Разказът му е достатъчно описателен затова вижте какво написа той:

„Добро утро, уважаеми зрители, спите ли?

Бензиностанция ЕКО – София, жк. Дружба 2 – 04.09.2022, 5:45 сутринта сме.

Докато Владко (Владислав Панев-б.р.) ни обяснява за срива в цената на природния газ на борсите, тука от 5,54 метанът поевтиня резко на 6.88.

Както и да го гледаме отдавна задминахме обещаните от Киро, Асен и Лена – 4 пъти по-евтин газ. Все пак от април не плащаме в рубли и си купуваме от изгодното и сигурното.

Най-екологично чистото гориво вече е нерентабилно. Всичко това е благодарение на далновидната политика на ЕС и пл@анктонните правителства.

След по-малко от месец идват избори. Не забравяйте, че до тук ни докара холдинга – БСП+ДБ+ПП.

Доверете се отново на разума и всичко ще бъде наред.

От Скандални припомняме, че някои бензиностанции в страната дори се отказаха да предлагат метан на колонките си.

Само зa cpaвнeниe, aĸтyaлнитe дaнни показват, чe в Гъpция мeтaнът cтpyвa cpeднo 1.65 евро зa ĸг., в Cъpбия – 0.98 евро зa ĸг., в Ceвepнa Maĸeдoния – 1.67 евро зa ĸг., a в Pyмъния – 1.43 евро зa ĸг, а в Typция цeнaтa нa тoзи вид гopивo e 0.54 евро нa ĸyбичeн мeтъp.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар