Home » Скандално » Убиецът на Милен Цветков: Разочарован съм от дъщеря му, че иска да ми удължи присъдата!
Убиецът на Милен Цветков: Разочарован съм от дъщеря му че иска да ми удължи присъдата!

Убиецът на Милен Цветков: Разочарован съм от дъщеря му, че иска да ми удължи присъдата!

Сподели новината

Убиецът на Милен Цветков се оплака пред медиите, че адвокатите на дъщерята на журналиста са подкрепили искането на прокуратурата за удължаване на неговата присъда. Според него това ще съсипе близките му.

Преди няколко месеца Кристиан Николов, който вече е на 24 г., бе осъден на 9 години лишаване от свобода по обвинение за непредумишлено убийство. Прокуратурата обаче внесе искане в съда за обвинение по убийство с умисъл, за което се дава от 10 до 20 години затвор.

„Разочарован съм, че наследниците на Цветков пренебрегват моралния и човешки аспект, като подкрепят прокуратурата, която си прави пиар на мой гръб. Моето семейство също е съсипано, за това не помислиха ли?“, каза Николов.

Вижте и това: Последната любов на Милен Цветков: Изгоних го и му пратих багажа с „Еконт“

До момента е доказана употребата на наркотици на обвинения по време на убийството, както и шофирането му с много над позволената скорост. Адвокатите на 26-годишната Калина Цветкова настояват за поне 15 г. затвор, което е с 6 повече от настоящата присъда.

Кристиан твърди, че за година и половина зад решетките е успял да си вземе поука и е преосмислил живота и света около себе си. Затова не смята, че трябва да стои още много години в затвора.

Според убиеца на журналиста съдът трябва да вземе предвид, че майка му и всичките му близки са много притеснени, че той е в затвора. Очевидно обаче не го е грижа, че остави двама души без баща.

Решението на съда ще излезе в срок от 30 дни.

Източник: Сега

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар