Home » Клюки » Емили Тротинетката вербува малолетни във Варна (Изгониха я с полиция от града – Снимки)
Емили Тротинетката вербува малолетни във Варна (Изгониха я с полиция от града – Снимки)

Емили Тротинетката вербува малолетни във Варна (Изгониха я с полиция от града – Снимки)

Сподели новината

Пишман примадоната на българските пътища се е засилила с бясна скорост и към затвора. Ако съдим по включванията ѝ в социалните мрежи, новата мания на “девойчето” включва недотам обосновани контакти с малолетни.

Незнайно защо Емили Тротинетката е решила, че трябва да има вземане-даване с… деца.

Така например последната ѝ излагация се случва в морската столица на България – Варна. Среща с уж фенове в един от моловете на града се превръща в същински цирк. По думите на взелата се за световно величие Емили в търговския център се събират повече от 1000 нейни фенове. В крехка възраст, разбира се.

В крайна сметка се налага полицията да се отзове на мястото и с бодра крачка да качи нашественицата в патрулката.

Вижте и това: Емили и Мелиса са първата двойка трансжени, които официално се записаха като такива по време на преброяването (видео)

Именно с патрулка Тротинетката се придвижва до автогарата. Превозното ѝ средство пък любезно е откарано от охраната и буквално качено на рейса. На всичкото отгоре най-популярното трансмомиче у нас продължава да не осъзнава, че сериозно е сгазила лука. И ако по пътищата може да вкара някой читав възрастен в беля, то вербуването на деца в моловете вече граничи с цинизма.

Както се казва, Емили Тротинетката дори не знае къде да спре. Да се надяваме, че компетентните органи ще се заемат сериозно с изблиците ѝ на любов спрямо прекрачването на закона и морала!

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар