Home » Скандално » Ти, който хвърли отрова – доволен ли си?
Ти който хвърли отрова - доволен ли си?

Ти, който хвърли отрова – доволен ли си?

Сподели новината

Отрова, разпръсната пред блок, уби малко куче, научи Скандални.

Домашно и много симпатично куче е починало от отровата. Тъжната новина споделя стопанката на животното. Четириногото било отровено в района на частна детска кухня в град Русе. Вероятно отровата, погълната от кучето, е била предназначена за унищожаване на мишки и плъхове, но е използвана с друга цел – да се отнеме живот на невинна животинка.

Сърцераздирателен пост написа стопанката на кученцето в социалната мрежа Фейсбук. С думите си тя успя да разчувства много хора. Ето как жената се обърна към човека, виновен за смъртта на малкото куче: „Доволен ли си, човече? Да, на теб говоря! Ти, който хвърли отрова между блоковете. Постигна своята цел!“.

Споделяме цялата публикация без редакторска намеса:

„Доволен ли си, човече? Да, на теб говоря! Ти, който хвърли отрова между блоковете. Постигна своята цел! Успя да убиеш няколко невинни животни !!! Да причиниш огромна болка на хора, които ги обичаха и се грижиха за тях безвъзмездно! Майки вече стана звездичка на небето… А беше само на 2 годинки! Винаги се разхождаше на каишка и никога на никой нищо лошо не направи. Просто се радваше на прекрасния си живот. А сега остави тук мама и кака с огромна болка в сърцата.“

Стопанката сподели и снимки, които показват как са погребали животното. Междувренно тя предупреди, че има още разпръсната отрова около частната детска кухня в Русе. „Пазете си животни, мили хора!“, написа стопанката на починалото куче.

Това е поредният случай на погубен живот на домашен любимец чрез отрова. Недобросъвестни хора често хвърлят из градините и междублоковите пространства в страна ни отрова, но дали се замислят какво би последвало, ако тази отрова бъде открита от дете?

„Аз живея в квартала, по-точно в бл. Потсдам-1. Тук есента, вече две поредни години, се слага отрова за уличните ни котки, повечето от тях загубиха живота си именно по този жесток начин. Това бяха животни, които почти редовно хранех и бяха доста привързани към мен. Да ги видя в това състояние беше просто ужасно. Явно слагането на отрова отново е започнало и точно от нея е пострадало и вашето животинче.

Преди няколко дни и кучето, което гледахме пред блока от над 10 години, също беше отровено. Изхвърлят се и кашончета и къщички, които оставяме зимата, а това лято беше смачкана и изхвърлена кофичката, в която им бях сложила вода. Очевидно на някой от квартала животните много му/й пречат. Така и не успях да разбера кой прави това нещо, но много бих искала да узная. Моля, ако някой от съседите има информация за извършителя, да не се притеснява да я сподели с мен.“, гласи коментар на Славена Славова.

Вижте снимки от сбогуването с Майки:

Източник: Гласнюз

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар