Home » Астро » Знак свише: как Вселената ни предупреждава за приближаващия се късмет – виждали ли сте тези символи?
Знак свише: как Вселената ни предупреждава за приближаващия се късмет - виждали ли сте тези символи?

Знак свише: как Вселената ни предупреждава за приближаващия се късмет – виждали ли сте тези символи?

Сподели новината

Заедно с езотерик и астролог се учим да разпознаваме символите на късмета и да привличаме положителна енергия с правилни действия.

Има периоди в живота, когато изглежда, че човек е в задънена улица, сам в този необятен свят и вече не чака външна помощ. Въпреки това, често само един малък знак от съдбата е достатъчен, за да се ободри и да намери надежда. Езотеричката Вероника и астрологът Лана Власова разказват как ни говори Вселената.

— Това беше знак свише! – колко често повтаряме тази фраза, без да мислим, че Вселената наистина ни подсказва? И това не е магия, това е физика, обменът на енергия в Космоса.

Всичко около нас е енергия и ако нашето тяло, енергийно поле или подсъзнание има нужда от нещо, тогава импулсът отива в Космоса. Молбата може да бъде не само за материално богатство или щастие, но и за изкупление, работа със страховете, трансформация чрез напускане на зоната на комфорт. Веднага ще се застраховам като кажа, че може да не сме наясно с искането си и дори да му се противопоставим. Наистина, кой иска да има болезнено преживяване? А в пределите на Вселената всеки опит е ценен. Защото това може да е урокът на нашата душа в това въплъщение. В отговор на импулса на искането идват знаци.

знак Вселена

Как изглеждат знаците на Вселената?

Най-често не забелязваме знаците отгоре. Как могат да изглеждат? Повтарящи се числа на часовниците и номера на автомобили, едни и същи действия по едно и също време, натрапчива мисъл, мелодия, която ни преследва целия ден, сънища, мисли за човек. Дори и да сме се спънали, това също може да е знак. Но разбира се, не бива да изпадаме в абсурди. Както е казал Фройд: „Понякога бананът е просто банан“.

Как да разберем и разпознаем тези знаци? Ако владеем нумерология, Таро или друга езотерична наука, тогава е доста лесно да се дешифрират те. Но какво да кажем за тези, които имат затруднения с езотеричните концепции? Първото нещо, което трябва да запомните е, че ако има заявка, ще дойде знак. Слушайте себе си и погледнете пространството. Медитативните дихателни практики помагат много.

Практикувайте медитация за привличане на късмет

Изключете светлините, седнете и се отпуснете, запалете свещ. Погледнете огъня, поемете три дълбоки вдишвания през носа и три пъти през устата. Затворете очи и си представете, че гледате пламъка. Продължете да дишате бавно и дълбоко. С всяко вдишване и издишване пламъкът става по-голям и вие мислено се потапяте в него. Кажете шепнешком:

„Сили на Вселената, моля, дайте знак, готов(а) съм, благодаря ви!“

Повтаряйте, докато почувствате отговор в тялото си. Бавно отворете очи, погледнете огъня, поемете три дълбоки вдишвания и издишайте, загасете свещта. Добре е тази практика да се прави преди лягане, защото отговорът може да дойде през нощта.

запалена свещ

Отделно бих искал да обърна внимание на факта, че е важно да помним предците, за своя род. Нашите предци, независимо дали ги познаваме или не, са много отзивчиви. Всяка практика на благодарност също тренира нашето енергийно поле, точно както физическото тяло. И като цяло – за добрите знаци винаги трябва да благодарите не само на Вселената, но и на вашия род.

Какви знаци може да даде Вселената чрез околната среда?

Хората са деца на природата, нейна неразделна част. Следователно знаците, водещи до късмет, ни се дават от Вселената чрез околната среда.

Знаците на Вселената могат да предупреждават както за късмет и шанс, така и за опасности. Най-известните знаци за късмет са бели птици или пера, камбанен звън. Един от най-цветните и живи е дъгата. Нищо чудно, че човек изпитва щастие и наслада всеки път, когато я види. Но двойна дъга предвещава сбъдната мечта или успешен резултат. Особено благоприятно е да видите 2-3 дъги в един ден.

Намерено перо върху себе си или хванат пух се смята за щастлив знак отгоре. Казват, че висшите сили са близо до вас и няма да позволят да се случи нещастие. Пухът също е предвестник на дългоочаквано писмо, нова информация или радостна среща.

Предупредителните знаци са също черни пера, черна котка, мъртва птица, погребална процесия. От гледна точка на езотеризма, обменът на енергия във Вселената, всяка отрицателна енергия може да бъде компенсирана. Съответно, ако видите лош знак, трябва да запалите свещ за семейството си с молба за помощ и да поискате прошка от Вселената (тъй като наказанието никога не е без вина).

Отрицателната енергия може да изкупите и сами – трябва да направите нещо, което ви е трудно и неудобно. Всяко излизане от зоната на комфорт е продуктивно за саморазвитие, а ако не сторим нищо, тогава стагнацията на енергията ни превръща в блато.

знак от Вселената

През какви области от живота идва късметът на различните знаци на зодиака?

Всеки знак от зодиака има области, в които е особено важно да се докаже. Така може да привлече късмета към себе си.

Овен: Отстоявайте справедливостта и защитавайте слабите.

Телец: отглеждайте домашни растения, работете със земята.

Близнаци: подкрепяйте близки, бъдете опора за тях.

Рак: бъдете креативни, творете и създавайте.

Лъв: спортувайте и гответе.

Дева: Заобиколете се с красиви неща, отидете на театър.

Везни: пишете текстове, срещайте се с нови хора, общувайте повече.

Скорпион: внесете комфорт в къщата и помогнете на майка си.

Стрелец: учете се и бъдете достоен пример за другите.

Козирог: активно се занимавайте с интелектуално развитие.

Водолей: Намерете късмета си чрез творчество и кръг от интереси.

Риби: развийте интуицията и се научете да оказвате психологическа подкрепа на близките.

Вселената се грижи за нас и ни мотивира да се развиваме, но често възприемаме някои неща като лош знак. Всъщност всичко, което се прави, всичко е за добро. Ако работим върху себе си и се променяме, тогава се променя и пространството около нас. И е важно да вярваме, че всичко се случва само за наше добро, защото Вселената се грижи за нас като за малки деца.

И е важно да споменем отделно – късметът идва при тези, които излъчват доброта и позитив. Тя обича хора, които знаят какво наистина иска душата им и които живеят „свой собствен“ живот. Човек се смята за късметлия, когато всичко му върви като по часовник. И това се случва, когато той следва съдбата си. Щастието, любовта, финансите, успехът и други блага са в ръцете на всеки човек. Просто трябва да слушате себе си и да вярвате.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар