Home » Клюки » Анелия прости изневярата и най-сетне показа гаджето (Снимка):
Анелия прости изневярата и най-сетне показа гаджето (Снимка):

Анелия прости изневярата и най-сетне показа гаджето (Снимка):

Сподели новината

Много се изписа за поредното любовно разочарование в живота на поп фолк-дивата Анелия – слухове разделиха певицата с последното й гадже, а предполагаемата причина бе изневяра от негова страна.

Дали и доколко тези слухове са били истина, можем само да гадаем, защото певицата отново е на крилете на любовта и иска всички да научат колко е щастлива.

Тя не само е простила всички евентуални прегрешения на любимия, но и за първи път показва гадже след раздялата с Коко Динев, който е баща на щерка й Ивон.

И това никак не е случайно. Фолк звездата не иска да крие повече в кого е влюбена и с кого живее.

След като преди време се заговори, че Анелия се е разделила с новия си, който й кръшнал с Алекс Богданска, явно тя повече не иска да крие кой е човекът до нея.

До този момент в медиите само се подозираше, че обект на любовта й е Любомир Захаринов. Но тя упорито мълчеше дали това е истина, сега реши да обяви на всеослушание, че раздяла няма. Дали е преглътнала изневярата на бизнесмена или се е разбрала с него не става ясно. Но е факт, че с Любо пак са си заедно и отношенията им се развиват на нов етап и грешките са в миналото.

Анелия гадже

Потвърждението дойде под формата на обща снимка в Инстаграм, която Анелия коментира многозначително със сърчице и получи десетки други сърца от верните си почитатели, които одобряват избора й.

Фактът, че Анелия и хазартния бос отново са се събрали, говори, че Захаринов, който нямал официален развод с първата си съпруга е оправил семейния си статус и сега нищо не внася напрежение между влюбените. Явно затова няма никакви проблеми да демонстрира публично личните си отношения с чалга звездата, която е гушнал на фотото.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About Натали Славчева

Твоят коментар