Home » Lifestory » „Никога повече пръстен в стомаха!“ – Николина Чакърдъкова проговори за онкологичната си диагноза:
"Никога повече пръстен в стомаха!" - Николина Чакърдъкова проговори за онкологичната си диагноза:

„Никога повече пръстен в стомаха!“ – Николина Чакърдъкова проговори за онкологичната си диагноза:

Сподели новината

„Любимката на народа“, певицата Николина Чакърдъкова, наскоро направи доста лично признание – тя сподели в медиите, че в битката си с килограмите си е сложила пръстен в стомаха.

Според нея единственото предизвикателство, с което през годините не може да се пребори, е… диетата.

„Най-трудно ми е да съм на хранителен режим. Всичко друго мога да направя, но диета не съм способна да спазвам и не знам защо. Приемам се и се харесвам каквато съм, дори се шегувам, че за 53-годишна баба на 4 внучета си изглеждам прекрасно.“

Изпълнителката на „Родопска китка“ вече е забравила здравословните премеждия, през които е преминала, но те са я направили по-силна от когато и да било.

Николина Чакърдъкова при Слави

„Много ме промени като човек онкологичната диагноза, която ми поставиха. Никога преди това не бях лежала в болница. И когато се наложи да остана за продължително време, видях колко много болни хора има. Тогава осъзнах, че човек не бива да живее само за себе си, а да помага на всеки с каквото може.

По принцип съм оптимист, но имаше у мен и известно съмнение дали ще успея да се преборя с болестта и тогава мислех единствено за децата си.

Минавало ми е през главата, че може и да не оживея. Но понякога борбата не зависи само от теб. Господ обаче се смили над мен и аз оцелях. След диагнозата рак и операцията, която претърпях, направих тежък перитонит и беше още по-трудно, защото за 10 часа можех да умра. Тогава за първи път чух докторът да казва: „Тази жена, ако не я оперираме до 10 минути, я губим“.

После пък направих тежка белодробна емболия, но слава богу, оцелях. Но с днешна дата никога не бих си поставила вече т.нар. пръстен в стомаха, не че той беше причината за моите проблеми“, спомня си певицата пред „България днес“.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About Натали Славчева

Твоят коментар