Home » Клюки » Васко Жабата се срамува от хита си и призова: „Не желая да бъда звезда! Не искам да говоря с журналисти! Оставете ме на мира!”
Васко Жабата се срамува от хита си и призова: „Не желая да бъда звезда! Не искам да говоря с журналисти! Оставете ме на мира!”

Васко Жабата се срамува от хита си и призова: „Не желая да бъда звезда! Не искам да говоря с журналисти! Оставете ме на мира!”

Сподели новината

Изпълнителят на „Комбайна-вършачка” Ангел Павлов иска да забрави песента, вдигна кръвно от притеснение

Изпълнителят на прочутия хит за Васко Жабата – Ангел Павлов, се срамува от миналото си на чалга певец, слязъл е от сцената и иска да бъде забравен. Огромният шум около парчето му „Комбайна вършачка” страшно го е смутил и дори е вдигнал кръвно.

„Не желая да бъда звезда! Не искам да говоря с журналисти! Оставете ме на мира!”, отсече пред репортер на „Уикенд” Ангел Павлов. Той категорично отказва да дава интервюта. Споделя само, че песента му е докарала неприятности.

„Това е отминал период за мен. Пял съм го преди 20 и повече години. Днес съм човек на години, работя в училище и тази популярност ми вреди. Парадоксът е, че не съм получил и стотинка от тази песен за Васко Жабата. Пях я на майтап, а какво стана…”, обяснява Ангел.

Ръководителят на оркестър „Камчия“ Борис Иванов признава, че и той не може да повлияе на колегата си да се върна на сцената. Певецът и музикантите са имали последно съвместно участие на сватба във Варна на 20 август, когато той ги е информирал за решението си.

„Ангел вече е на 52 години и иска повече да си почива, затова се оттегли от оркестъра. Това беше след последното интервю, което даде. Човекът се смущава. Така е преценил, ние нищо не можем да направим. Той си работи като корепетитор на танцовия състав в едно училище във Варна и ще продължи да се занимава само с това“, заяви Борис Иванов, който е големият син на основателите на оркестър „Камчия“ – Мария и Иван Иванови.

„Звънях му наскоро, че го търсят от сръбската телевизия за интервю, но ми отказа – не иска да общува с журналисти“, казва и издателят на най-актуалния хит „Комбайна вършачка“ Марин Маринов. Той също сподели, че в един от последните им разговори Ангел Павлов му е заявил, че иска да слезе от сцената.

„Каза, че много се притеснява от тази внезапна супер популярност, която го връхлетя. Не иска вече и по сватби да ходи да пее. Сподели ми също така, че иска да се пенсионира в училището, където работи и да си живее спокойно. Затова и отказа гостуване в най-гледания музикален канал – „Пинк тв“, разказа още Маринов.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар