Home » Клюки » Анита Мейзер пропищя от обожатели. Не я оставят на мира
Анита Мейзер пропищя от обожатели. Не я оставят на мира

Анита Мейзер пропищя от обожатели. Не я оставят на мира

Сподели новината

Ако сте се чудили какво се случва в наши дни със сексбомбата Анита Мейзер, която бе обвинена за непредумишлено убийство на интимния си партньор Николай, има отговор на този въпрос.

Припомняме, че по време на секс двамата прекрачили границата и използвали свински опашки, в следствие на което той се задушава и умира, пише столична медия.

Тя излежа твърде кратка присъда и след освобождаването си от Сливенския затвор моментално замина за Америка, където е изградила нов живот и няма намерение да се връща в България.

Силиконовата Мисис наскоро се оплака в социалните мрежи, че я сполетяло нещо неприятно.

Тя пусна доста дълъг пост, в който открито обяснява, че е станала секс мишена на много мъже.

каза се, че Анита не спира да получава лични съобщения във Фейсбук и Инстаграм от мъже, които имат сексуални намерения към нея. Тя иска да това да се случва явно на стената ѝ, да не се крият и да се излагат пред всички. Анита признава, че сред най-глупавите въпроси е „къде живееш“.

„Пълните ми месинджъра с глупави изцепки и ако ви блокирам да знаете защо ще го направя. Ще блокирам също така и пасивни “приятели”, за да освободя място на някои, който ще има отношение към моя труд да споделям видеа и всевъзможни други неща от моето ежедневие и живот „, гневи се едрогърдата брюнетка.

„Не търся интимна връзка, а и дори да се появи някога такава, не по този начин. Моля, не ми пишете на лични нищо, което не е лично, тайна или бизнес оферта. Скрити написани неща не ми трябват тук“, допълва още Анита, която по всичко личи, че не е готова за нова връзка.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About Натали Славчева

Твоят коментар