Home » Астро » Нещо страшно се задава точно след Коледа, топастроложка каза какво
Нещо страшно се задава точно след Коледа топастроложка каза какво

Нещо страшно се задава точно след Коледа, топастроложка каза какво

Сподели новината

На 26 декември вечерта, както и разбира се целия период след Новата Луна на 23 декември ретроградният Марс застава на линията на катастрофите: Алдебаран – Антарес. Това предупреждава астрологът Силва Дончева в специална прогноза за сайта „Новото познание“.

Тя разкрива какво ни чака след Коледа.

Ето прогнозата на астролога Силва Дончева:

Марс ще активира максимално битката между “Стражът на изтока“ – Алдебаран, който е Окото на Бика и “Стражът на запада“ – Антарес, който е сърцето на Скорпион.

Битката между Изтока и Запада ще се ожесточи, лъжите и манипулациите ще са значително подли и коварни. Възможни са много неприятни и жестоки инциденти, които ще изискват доброта, откритост, разбиране и милостивост, предава „Блиц“.

Явно противопоставянето на много житейски нива ще достигне пореден максимум с типичната за Марс, Алдебаран и Антарес агресивност и подмолност.

Битките ще са стари и ожесточени, замаскирани с много думи и притворство.

След това Марс през целия януари 2023 г. ще е в близост до тази линия и макар напрежението постепенно да пада, ще има отражения дълго време. Целият период на настъпващата зима ще е доста по-тревожен. Това се отнася, както на политически план, така и относно всякакви финансови, търговски, транспортни и други сделки и отношения.

Могат да се загубят, откраднат и изчезнат много пари. Ще са застрашени всякакви инфраструктурни и търговски обекти в света. Дните ще са характерни с нечестност, лъжи, измами, насилие, опасност от инциденти с огън, машини, оръжие, остриета, коли. Като цяло това важи и в личен план, здравето ще е застрашено от възпаления, трески, инциденти, оперативност.

Внимание трябва да проявят хората, родени в края на февруари и началото на март под знака на Риби, края на май и началото на юни, под знака на Близнаци; началото на септември, под знака на Дева и началото на декември, под знака на Стрелец. Това важи и за други важни точки в хороскопите които се намират на 8-9-10-11 градус на Риби, Близнаци, Дева и Стрелец.

Алдебаран, Марс и Антарес действат позитивно само, ако човек не се поддава на агресия, гняв, омраза, избягва конфликтите и е със забележителна самодисциплина, сдържаност и търпение.

Може би ще е добре всички да се съсредоточим повече към 91 псалом, както и към повече милосърдие, състрадателност, бдителност, честност и себеконтрол, защото няма никакво значение какво четеш, ако не си с нежно сърце и жертвоготовност.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар