Home » Клюки » Дъщерите на Вики от „Мастило“ разказаха играта на Петя Дикова – по-невъзпитани даже от сина на Блатечки! (СНИМКИ)
Дъщерите на Вики от "Мастило" разказаха играта на Петя Дикова - по-невъзпитани даже от сина на Блатечки! (СНИМКИ)

Дъщерите на Вики от „Мастило“ разказаха играта на Петя Дикова – по-невъзпитани даже от сина на Блатечки! (СНИМКИ)

Сподели новината

Преди време, когато Асен Блатечки гостуваше в популярно предаване заедно със сина си, Борил, зрителите единодушно заклеймиха малкия като невъзпитан и разглезен.

В сравнение с двете дъщерички на Вики от „Мастило“ обаче, дори Борил изглежда като възпитаник на строго католическо училище!

Двете момичета цъфнаха в студиото на Петя Дикова.

Маргарита, която е на 7 години и по-малката й сестра София, която е 3-гоишна придружиха майка си при водещата на „Тази сутрин”.

Вики Терзийска и Петя Дикова

Двете палави госпожици успяха да направят разногледи както Пипи, така и оператора, на който му бе трудно да ги следи. Сестрите нито за миг не седнаха на меката мебел в тв студиото и не спряха да бърборят глупости.

Дикова, която също е майка само, че на две момчета ги попита дали помагат на мама когато готви вкъщи, а те изтръскаха „да готвим ла@на”. Даже Пипи се притесни когато запита Маргарита дали сега я гледат нейните съученици и учителката й, а тя без да се замисля изстреля:”Едва ли, те  не харесват и мразят бТВ”

Вики Терзийска деца

Отговорът на Маргарита накара Дикова да запелтечи и да се чуди как да замаже гафа на малката госпожица, но продължи да разговаря с Вики и двете й деца. А те с гордост разкриха как по време на разходката си в Залцбург случайно срещнали уличен бездомник и мама без малко щяла да го настъпи по главата.

Заради двете калпазанки не се разбра защо всъщност Вики Терзийска  е в студиото. Не остана време да разкаже, че ще издава свой албум.

Вики Мастило деца

С маймунджулъците си двете красиви госпожици категорично отнеха първенството по палавост на Борил!

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About Натали Славчева

Твоят коментар