Home » Клюки » Тази попфолк певица е на 56 години! Никога няма да й ги дадете
Тази попфолк певица е на 56 години! Никога няма да й ги дадете

Тази попфолк певица е на 56 години! Никога няма да й ги дадете

Сподели новината

Вчера рожден ден празнува една от най-обичаните певици, научи Sofia24.bg.

Тя започва своята кариера през 2000-та година. За първи път се появява на сцената на фестивала за авторски песни „Тракия фолк 2000“, където представя дебютната си песен „Любовната стрела“.

Малина е родена на 7 юни в Севлиево през 1967 година, но израства в Ловеч. Майка й и баща й Тодорка и Станчо Ставчеви са ветеринарни лекари.

Певицата е наследила таланта именно от майка си, която също пее и танцува много добре. Малина продължава семейната традиция и завършва ветеринарното си образование в Стара Загора, специалност ветеринарна медицина. Там се запознава и с голямата си любов – съпруга си Красимир Мечев, който също е дипломиран ветеринарен доктор, но работи като треньор по футбол. Двамата имат и един прекрасен син – Симеон.
малина
Музикалната й кариера стартира, когато в едно заведение Малина съвсем импровизирано е изпълнила няколко сръбски песни, придружени със завидни танцови умения. Там е забелязана от продуцента Димитров и малко по-късно подписва договор с „Пайнер“.

Професионално се е занимавала с народни танци в продължение на 11 години, а по-късно и с ориенталски, като танцьорка в оркестър Джипси авер. Един от малкото съхранени записи на групата с участието на Малина е гостуването им в предаването на Тодор Колев „Как ще ги стигнем…“ през 1995 година. В началото на 90-те години има издадена видеокасета с оркестъра – „Магията на ориенталския танц“.

Макар Малина да е истинското ѝ име, с продуцентите са обмисляли тя да използва псевдоним съставен от две части, но накрая певицата решава да продължи с рожденото си име.
малина
Биографията и включва повече от 15 музикални отличия. Част от тях са: (2000) Най-оригинално сценично присъствие, (2002) Най-предпочитан денс клип – „Обичам лудо“, (2003) Най-предпочитан денс клип – „Леден свят“, (2005) Най-атрактивно представяне на лятното турне „Планета Прима 2005“, (2005) Видеоклип на годината – „Не знаеш“, (2010) Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип — трио МЕГА – „Аларма“, (2010) 10 години атрактивна и впечатляваща сценична кариера и много други. По-късно същата година излиза първият ѝ видеоклип към песента „Само ти“, с която си печели много фенове.

Певицата, която днес навършва 56 години се поддържа в много добра форма и изглежда перфектно за годините си.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About Натали Славчева

Твоят коментар