Home » Астро » Изберете символ и ще получите мъдър съвет за живота си
Изберете символ и ще получите мъдър съвет за живота си

Изберете символ и ще получите мъдър съвет за живота си

Сподели новината

На снимката по-горе изберете символ, който ви привлича най-много, и получете мъдър съвет за себе си. Изберете внимателно и след това прочетете какво означава изборът ви:

Символ 1

Този избор ви насърчава да се доверите на вътрешните си усещания и да слушате интуицията си. Оценете чувствителността си и отдайте значение на предчувствията си, а не на логиката. Сега не е време да слушате мненията на другите хора. Сега е моментът да прекарате времето си сами. Природата увеличава вашата връзка с Вселената, както и молитвата, медитацията, йогата. За да подобрите текущата си житейска ситуация, трябва да се приспособите към естествения ритъм и цикъла на живота си.

Символ 2

Това изображение показва голям преход и трансформация. Вашето духовно пробуждане е започнало. Трябва да приемете промените и да сте готови да бъдете най-добрата версия на себе си. Повярвайте, очаква ви вълшебно бъдеще, но трябва да се откажете от старите навици. Помислете за своите ценности и премахнете всичко, което не отговаря на вашите мечти. Трансформацията е неизбежна и за вас това е наистина вълнуващо време.

Символ 3

Трябва да установите контрол във всички аспекти на живота си. Имайте предвид, че лошите навици могат да забавят проявлението на вашите мечти. Нуждаете се от баланс между стремежа към свобода и ангажиментите ви. Намерете смелостта да потърсите професионална помощ, ако имате нужда от нея. Не е нужно да се занимавате сами с всичко.

Символ 4

Това изображение ви казва, че трябва да направите почивка в натоварения си график. Може би сте работили много, или много неща са ви се случили. Сега е времето за почивка. Дори два дни са достатъчни, за да възстановите душата си. Отделете малко време, отпуснете се, прочетете книга, гледайте филм. Ако се чувствате несигурни или объркани, отговорите ще дойдат при вас, когато не бързате. Избягайте от стреса и намерете своя вътрешен мир.

Символ 5

Очаква ви важна духовна връзка. Това може да е нов приятел. По време на тази връзка вие ще бъдете учител и ученик, а мъдростта на това преживяване ще укрепи връзката ви с Вселената.

Символ 6

Време е да се откажете от привързаностите си. За да получите това, което искате, е важно да дадете пространство на Вселената, така че да изпълни желанието ви. Отпуснете се и оценете това, което вече имате.

Символ 7

Време е отново да се обърнете към творческата си страна, за да подобрите качеството на живота си. Отдалечете се от сериозността на живота си и се опитайте да направите нещо интересно, което ви доближава до мечтите ви. Можете да рисувате, пишете, готвите, правите снимки, каквото и да е. Използвайте въображението си и погледнете света през очите на децата!

Символ 8

Трябва да продължите напред, ако искате да изпълните мечтите си. Можете да се справите с всички проблеми. С постоянство можете да изпълните всичките си мечти. Бъдете наясно с негативните мисли и вярвания, които ви засягат и се опитайте да се отървете от тях.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар