Home » Астро » С тях винаги е забавно-ето ги зодиите с най-голямо чувство за хумор
С тях винаги е забавно-ето ги зодиите с най-голямо чувство за хумор

С тях винаги е забавно-ето ги зодиите с най-голямо чувство за хумор

Сподели новината

Винаги имат в запас някоя шега и обичат да разказват вицове. Тези 4 зодии наистина притежават чувство за хумор и крачат през живота в добро настроение.

Телец

Този „животински“ знак обожава да се смее и да разсмива другите. Телецът харесва черния хумор и грубите шеги, но и самият той търпи майтап и сарказъм. По тази причина Дева и Телец се разбират особено добре.

Стрелец

Обикновено Стрелецът попада с хумора си право в целта. Той обича да се смее и заразява другите с доброто си настроение. Винаги го канят на тържества, защото е душата на компанията. Дори когато иска да разкритикува някого, той го прави с тънка ирония – чети между редовете!

Близнаци

Екстровертните Близнаци умеят да изнасят истинско уан мен шоу – при това със супер чувство за хумор. Те могат майсторски да жонглират с думите и да забавляват цял футболен отбор. Съпротивата е безполезна – този знак е толкова забавен, че увлича всички с веселието си!

Дева

Тихите води са най-дълбоки – Девата също е мега забавна. Този задълбочен и интелигентен знак подсолява хумора си с щипка сарказъм и често кара публиката да се усмихва под мустак. Може да се каже, че Девата е естетът на хумора!

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар