Home » Астро » Идеалният съпруг: ето кой е той според зодията
Идеалният съпруг: ето кой е той според зодията

Идеалният съпруг: ето кой е той според зодията

Сподели новината

Подходът на по-силния пол към семейния живот се определя от зодиакалния знак, под който са родени мъжете.

Именно поради това определена категория мъже са пример за идеалния съпруг, а други, напротив, отнасят се пренебрежително и несериозно към семейните ценности. Нека видим кои са топ 5 идеални съпрузи според зодията.

5.Телец

Телците обикновено се открояват с тяхната отдаденост и загриженост за семействата си. Те винаги се опитват да подобрят живота на семействата си. Предателство или измяна от тях няма да видите. Те се отличават с добродушие и спокойствие. Но, ако загубят настроението си, по-добре е веднага да се скриете. Този зодиакален знак се откроява със своята непретенциозност. Те са добри и постоянно доволни от всичко. Въпреки това, понякога могат да бъдат отегчени.

4.Везни

Везни – това са мъжете, за които казват, че са вечните „романтици“. Те гледат на любимата си, сякаш я виждат за първи път и са готови да говорят за любовта си всеки ден. Везните винаги се опитват да направят щастлива половинката си, подарявайки й цветя, носейки и закуската в леглото. В същото време за тях няма значение от колко години сте заедно. Този мъж иска да глези любимата си, докато е във връзка с нея. Везните са прекрасни съпрузи, които могат да направят живота на съпругата си истинска приказка. Но имат един недостатък. Те не могат да издържат на домашния живот.

3.Козирог

Козирогът е идеалният съпруг. Ако имате такъв човек, не го изпускайте и веднага се омъжете за него. Разбира се, за това той трябва да се съревновава с конкурентите, които не спят. Козирозите са добри във всичко: те са интелектуално развити, външно изглеждат добре, добродушни и искрени. Те остават с този набор от качества до старостта си. Единственият недостатък, ако, разбира се, можете да го наречете така, е нежеланието му да встъпи в брак.

2.Лъв

Лъвът е естествен покровител. Обикновено се жени за красавица или за симпатично момиче, което го е убедило, че заслужава вниманието му. Той винаги се грижи за своята половинка, подарява й подаръци и буквално ще я носи на ръце до края на живота си. Жените им обаче ще трябва непрекъснато да ги подхранват с енергията на възхищението си. Наистина, без похвала, те губят своята жизненост.

1.Дева

Под номер 1 стои Дева. Мъжете, родени под този знак, обикновено са много добре възпитани. Те имат остър ум и са привлекателни. Девите винаги печелят добре. Също така, са отлични готвачи. Те са прекрасни и грижовни бащи, помагат с всякаква домакинската работа. Поради естественото си благородство те обикновено избират жени, които са напълно противоположни на техния характер. Те смятат за свой дълг да им помагат.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар