Home » Астро » Коя е мистичната ТРИНАДЕСЕТА зодия и защо хората, родени под нея са специални?
Коя е мистичната ТРИНАДЕСЕТА зодия и защо хората родени под нея са специални?

Коя е мистичната ТРИНАДЕСЕТА зодия и защо хората, родени под нея са специални?

Сподели новината

Всеки човек, когото познаваме (е, може би всеки втори), не започва деня си без чаша кафе и задължително прочитане на дневния хороскоп.

Дори да не вярваме особено в астрологията и влиянието на планетите и съзвездията върху ежедневието ни, все пак жадуваме да прочетем дали днес ще ни върви или не. Днес обаче от Скандални ще ви кажем нещо, което буквално ще пренареди виждането ви за зодиите и астрологията такива, каквито ги познаваме всички.

Оказва се, че от НАСА са решили да направят точните изчисления и научни сметки, за да дадат на хората най-точния зодиак (доколкото учените вярват в съдбата и кармата), съобщават NOVA.

Изследователите все пак подчертават, че не изучават астрология, а астрономия и просто са направили точните сметки, а не се опитват да променят зодиака, както бе оповестено в множество издания.

Все пак е любопитно да разберем как науката и звездите се свързват, за да създадат най-точния зодиакален календар , поне от научна гледна точка.

От НАСА не само разместват датите на зодиите, но и добавят 13-ти знак в зодиака , защото Слънцето преминава по пътя си през 13, а не през 12 съзвездия.

Учените споделят още, че не бива да забравяме, че хороскопът е измислен изцяло от хората, а тяхното откритие се основава на природни и научни закони.

Ето и новия зодиак, по който можете да разберете своята зодия:

Oвeн: 18 aприл — 13 мaй
Тeлeц: 13 мaй — 21 юни
Близнaци: 21 юни — 20 юли
Рaк: 20 юли — 10 aвгуcт
Лъв: 10 aвгуcт — 16 ceптeмври
Дeвa: 16 ceптeмври — 30 oктoмври
Вeзни: 30 oктoмври — 23 нoeмври
Cкoрпиoн: 23 нoeмври — 29 нoeмври
Змиeнoceц: 29 нoeмври — 17 дeкeмври
Cтрeлeц: 17 дeкeмври — 20 януaри
Кoзирoг: 20 януaри — 16 фeвруaри
Вoдoлeй: 16 фeвруaри — 11 мaрт
Риби: 11 мaрт — 18 aприл

От цялото това разместване далавера имат единствено представителите на 13-ата зодия, които се оказва, че са нещо средно между Хари Потър, Асклепий и птицата Феникс. Те не се боят от змиите, змийската отрова кажи-речи не ги лови, в същото време имат лечителски способности.

Змиеносците са отлични шофьори, архитекти, поети, изобретатели и лекари. На всичкото отгоре третото им око е широко отворено – предсказват, четат в душите на хората и виждат невидимото. Но най-учудващото им качество е, че могат да изгорят като птицата Феникс и да се възродят от пепелта си. Не буквално, разбира се.

Те имат способността, като им писне нещо, да изгорят всички мостове след себе си и да започнат да градят живота си наново. (Това, че някои от тези новопровъзгласени укротители на змии все още не са изгорили никакви мостове, не означава, че качеството не им е присъщо.)

Змиеносецът е почти магическо същество – практически неизтребимо. “В тежка катастрофа обикновено оцелява само Змиеносецът”, съобщават астролози в хороскопите на тези свръхчовеци. Те живеят в четириизмерна реалност, за разлика от останалите триизмерни 12 зодии. Сериозно!

Да обиждате или наранявате Змиеносец е все едно да си играете с огъня. Той ще ви унищожи – и вас, и роднините ви до девето коляно. Ще ви сполетят адски бедствия, при това Змиеносецът няма да го направи съзнателно, защото е добър човек. Просто такова е страничното действие на нечовешката част от неговата природа.

“Истинските” традиционни астролози протестират, че това с 13-ата зодия е шашма.

“Астрологията се базира на 4-те сезона, а не на съзвездията, – аргументират се те. – Разположението на съзвездията се променя, а на сезоните – не.”

Източник: За жената

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар