Home » Скандално » Ракия вместо минерална вода в пловдивски магазин, клиент се върна за още с жена си
Ракия вместо минерална вода в пловдивски магазин клиент се върна за още с жена си

Ракия вместо минерална вода в пловдивски магазин, клиент се върна за още с жена си

Сподели новината

Ракия в туби за минерална вода попадна в магазинната мрежа в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

От “Слънчеви лъчи“ обясниха, че такава мистерия досега не се е случвала. Дафина Дългърова, управител на магазина, ни каза, че персоналът вече е дегустирал бялата течност, която идва в бутилки от минерална вода и се оказва, че това е „мека и пивка ракия“, според тях доста качествена, 43- градусова и добре “влиза“.

“Всичко започна с връщането на туба от въпросната минерална вода от наш клиент, който ни каза, че водата мирише на нещо, което вероятно е ракия“, разказа Дългърова.

„Веднага изтеглихме останалите бутилки от партидата от магазина след този сигнал и проверихме дали това е така. Оказа се истина – в бутилките имаше ракия. От 10 доставени бутилки по 8 литра обаче бяха останали вече само две.

Любопитно ми стана да проверя дали и други клиенти са усетили ракията. На камерите проследих това. Видях как един от клиентите купува една бутилка. След около час и половина се връща с жена си и взима още две от същите бутилки. Явно, вече е знаел какво се съдържа в тях. Но дали цялата партида е била с ракия, не мога да кажа“, добави управителката.

„Свързах се с доставчика, но той ми каза, че и той не знае как са попаднали тези бутилки там. Аз имам някакви съмнения, но няма да ги коментирам, защото не съм сигурна.

Моя позната, която е технолог, ми каза, че ракията е сунгурларска. В завода в Сунгурларе също зареждали от тази вода. Така че, най-вероятно там някъде се крие истината за ракията“, добави Дафина Дългърова.

 

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 2 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар