Home » Скандално » Тея кавали!!!
Тея кавали!!!

Тея кавали!!!

Сподели новината

Смехория! Съдбата на България в момента ще зависи от извадените от гардероба, посипани обилно с нафталин, Плевнелиев, който сам твърди, че е бил пастирка в предишния си живот и асеновградския зет с патент за първи евроатлантик у нас Паси-то.

С трабанчето на Соломонката ще обикалят из партийните централи на току що влезлите в парламента. Като две селски годежарки ще тропат на портите им. За да се провикнат: „Сгодихме се, сгодихме се!“, ако ги поканят на сгляда. Или ще си тръгнат посрани, отпратени отвътре: „Нямаме булка за вас!.

Динко ПЕТКОВ

Много ще е на място, ако ползваме в случая цитат от култовата песен на болезнено отритнатия на 2 октомври Слави Трифонов: „Тея кавали!“. С предисловието: „И какво да ги правим сега?“.

Двамката топ национални медиатори сами по себе си са големи симпатяги. Плевнелиев е с общопризнат чар, на който трудно може да му се устои. Той успя да омая синоптичката Деси, та няма да успее да очарова от раз Корнелия, например. Гарантирано е, че само като я фиксира с погледа си на най-чаровния герой от турски сериал, корнелиените колене ще затреперят. И тя ще му прошепне, пак ползвам цитат: „Вземи ме, лодкарьо, в своята ладия лека!“. Без даже да се пазари колко министерства иска в новото правителство.

Същият ефект, предполага се, че Плевнелиев ще има и при Кокорчо. Застрелвайки го /цитат пак от култовия „Дами канят“/: „Ау, ти знаеш ли, че имаш страшни очи?“. И неговите нозе няма начин съгласително да почнат да треперят. Най-много да си поиска 5-6 министерства, не повече.

Към останалите Соломончо ще приложи тактиката на Тити Папазов – реване. Според отсрещната реакция – обилно или пускане само на сълза. С такива насълзените си очи той ни вкара в НАТО, как сега няма да предизвика ответно да започнат да се стичат сълзенца по пинокиовия нос на Хр. Ив. и обилно сълзотечение от наполеоново подобния генерал Наско. И двамата ще клекнат, но с уговорката: „Само ако може да махнем гл. прокурор, обещавате, нали?“.

При ДПС няма да са нужни сексапилът на Плевнелиев и реването на Паси. Там ще минат с един комшийски лаф моабет на рахат локум и чаша шербет.

При новия политик със зелените чорапи изобщо ще мине без пазарлъци. Той вече ще е питал когото и където трябва, козирувайки: „Слушам!“, отвръщайки изпънат, след като го потупат по рамото: „Ще се старая!“.

Преговорите с лидера на „възродените“ няма да бъдат в прерогативите на Плевнелиев и Соломон Паси. Там всичко ще зависи от…копейките.

А сватят-консолиери на бъдещото правителство какво? „Ако мине номерът с Плевнелиев и Соломончето, мине! Като не стане, има една госпожица, която ми е по-близка, ще се оженя и ще си я прибера в Банкя“.

А ние, електората, – какво? Ще доживеем до март. Нов тираж извънредни парламентарни избори, нова надежда, пак с… „тея кавали“!

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар