Home » Свят » Ясновидката Теодора Стефанова: „Ние ще се върнем към Русия и Турция. Ние ще бъдем малката Швейцария, раят на света”
Ясновидката Теодора Стефанова: „Ние ще се върнем към Русия и Турция. Ние ще бъдем малката Швейцария раят на света”

Ясновидката Теодора Стефанова: „Ние ще се върнем към Русия и Турция. Ние ще бъдем малката Швейцария, раят на света”

Сподели новината

Една от най-известните ясновидки на международно ниво в България е Теодора Стефанова. Тя е известна с точните си предсказания за Силвио Берлускони, който от десетилетия използва услугите й.

Пророчицата обаче този път вижда нещо, което надали ще се понрави на Берлускони. Тя вижда края на Европейския съюз и началото на нова дружба между България и Русия.

Лидepи ĸaтo Bиĸтop Opбaн нe cпиpaт дa xвaлят Pycия, a в cъщoтo вpeмe ĸpитиĸyвaт EC, ĸъдeтo Унгapия e члeн. Bcичĸo тoвa пoĸaзвa, чe плaнът нa Bлaдимиp Πyтин „Paздeляй и влaдeй“ дaвa peзyлтaти.

„След изборите ще има стачки в здравеопазването, ще има много промени. Това ще повлияе за едни нови политически избори. Догодина ще се стигне до предсрочни избори. Казала съм го – 2 в 1. Ще дойде нова партия. Други нови имена, които ще ви изненадат. Хора от шоубизнеса ще си направят партия”, категорична е Теодора Стефанова.

Според нея до 2030 година много чужденци ще изкупят България.

„Ние ще се върнем към Русия и Турция. Балканите ще станат най-силните, ще стане Евразия, Европейският съюз ще бъде зависим от нас. Ние ще бъдем малката Швейцария, раят на света”, смята гадателката.

Теодора Стефанова вижда всички тези предстоящи събития и предупреждава всички, че скоро Русия ще играе много важна роля у нас и затова не бива да продължава с откровената си русофобска политика от последните месеци.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар