Home » Астро » Ето как се извиняват 12-те зодии
Ето как се извиняват 12-те зодии

Ето как се извиняват 12-те зодии

Сподели новината

Нормално е да се греши. В даден момент всички бъркаме, нараняваме близките си без да искаме, казваме неща, които не мислим. Въпросът е след това да се извиним искрено. Човек трябва да приема и да се учи от грешките си.

Ето как всяка зодия поднася извинението си, когато сбърка:

Овен – колкото и уверени да бъдат тези хора, първичният им характер често наранява хората около тях. Обикновено избухват лесно и всеки, който е наоколо бива засегнат, без значение дали е виновен или не. Хубавото е, че щом се успокоят и осъзнаят какво са направили, се извиняват искрено на човека, който са обидили.

Телец – отнема им време да осъзнаят вината си, все мислят, че са постъпили правилно и трудно виждат, че са сгрешили в дадена ситуация. Избягват конфликтите, предпочитат да замълчат по въпроса, но ако все пак наранят близък човек, намират начин да му поднеса извиненията си.

Близнаци – те са от хората, които не се извиняват и които винаги нараняват близките си, без значение дали те са причината за яростта им. От тяхната уста няма да чуете вълшебните думички, по-вероятно след време да направят мил жест, с който да ви покажат, че сте важни за тях и съжаляват, че са ви обидили.

Рак – неговата чувствително му позволява да се поставя на мястото на другия. Ако несъзнателно ви нарани, той ще ви се извини съвсем искрено, защото съвестта му няма да го остави намира, докато не го направи. Той ще се чувства по-зле и от вас, докато не му простите.

Лъв – рядко се извиняват първи, дори те да са причината за възникналия конфликт. Те са твърде самоуверени и трудно ще ги убедите, че грешат за нещо. Трябва да им представите ситуацията през вашата гледна точка, за да разберат, че са ви засегнали. Ако сте късметлии, може да получите полувинчато извинение.

Дева – те са изключително прецизни в общуването си с хората и умишлено не биха обидили никого. Ако все пак го направят, трудно се извиняват, просто са си такива. Не обичат да грешат и трудно приемат, че са го направили.

Везни – готови са на всичко, за да ви се реваншират, ако са сбъркали и са ви наранили по този начин. За тях е важно вашето щастие. Понякога дори прекаляват с извиненията, но искат да са напълно сигурни, че сте им простили, за да бъдат спокойни.

Скорпион – ако ги питате, те са безгрешни. Не обичат да се извиняват и го правят колкото да не е без хич. Осъзнават, че са ви наранили, но се надяват, че вече сте свикнали с трудния им характер и няма да им се сърдите дълго.

Стрелец – нямат проблем да се извинят, защото общуват открито с всички около себе си. Понякога го правят просто, за да се харесат на отсрещната страна. Могат да открият точните думи, с които да ви разтопят и да ви накарат да им простите.

Козирог – рядко губят самообладание, трябва да са наистина ядосани, за да се развилнеят. Така са и с извиненията – трудно признават грешката си. Все пак, ако ви чувстват достатъчно близки, ще се разкаят.

Водолей – ще спори до последно и когато разбере, че наистина не е прав, ще се оттегли. Би могъл да се извини по два начина – като просто замълчи и ви оставите да спечелите спора или да направи мил жест, с който да признае победата ви.

Риби – мразят несправедливостта и се борят до последно, за да вникнат в корена на проблем. Ако усетят, че са засегнали човек, на който държат, ще се извинят искрено, защото последното, което искат е да наранят хората, които обичат.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар