Home » Lifestory » Баща снима детето си на люлката и съзря нещо ужасно
Баща снима детето си на люлката и съзря нещо ужасно

Баща снима детето си на люлката и съзря нещо ужасно

Сподели новината

Кой би помислил, че една стара снимка на момиченце може да е предвестник на ужасно заболяване, което скоро лекарите ще диагностицират.

Баща решава да публикува фатална снимка на детето си, за да предупреди другите родители за признаците на коварна болест, която отнема човешкия живот.

Днес ще ви разкрием как една простичка снимка може да подскаже, че детенцето ви страда от най-тежката болест.

В края на 2016 година Дейв Флетчър решава да заведе щерка си Изи на детската площадка. Слага момиченцето в люлката и започва да я люшка и забавлява. След малко обаче детето просто заспива.

Други деца наблизо се смеели на станалото, но Дейв решил да направи нещо нетипично. Той извадил телефона си и уловил момента. Детайлите от този кадър обаче говорели за най-страшното.

Оказва се, че малката Изи има рак.

Подобна умора не е нормална за едно активно и здраво бебе. Дори тогава това е било сигнал за сериозно заболяване. Другите симптоми също скоро бяха хванати от лекарите – синини по тялото, чести боледувания.

Родителите обаче дълго време пренебрегвали тези сигнали – преписвали тези признаци на честото падане на бебето и слабия му имунитет по време на грипния сезон. Когато обаче Изи получила необясним обрив, те решили да отидат в клиниката, за да й направят изследвания.

Лекарите обаче веднага ги сюрпризирали неприятно с най-коварната диагноза – левкимия.

В момента Изи е претърпяла един курс химиотерапия. Лекарите казват, че състоянието й се подобрява. Момиченцето трябва да продължи обаче с терапията за известно време.

Експертите успокояват родителите, че дъщеричката им лесно преодолява левкимията заради ранното диагностициране на заболяването./jenata.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар