Home » Lifestory » Даяна след „Фермата“: За мен всичко беше роля, доказах таланта си!
Даяна след "Фермата": За мен всичко беше роля

Даяна след „Фермата“: За мен всичко беше роля, доказах таланта си!

Сподели новината

За броени месеци Даяна Ханджиева се превърна в едно от най-известните имена у нас благодарение на формата „Фермата“.

Актрисата без актьорско образование, която познаваме от сериала „Скъпи наследници“, стана може би най-мразената личност в риалитито и предизвика ревността на останалите участнички след флиртовете си с мъжката част от фермерите.

Даяна и Данчо Фермата

Преди дни Даяна си тръгна на косъм от финала на предаването, след като беше победена в дуел от Надя.

Двете жени се изправиха една срещу друга, но Надя имаше предимството да подреди точките от отделните игри, което в крайна сметка се оказа решаващо. В предаването „Тази сутрин“ по bTV Даяна каза, че от за себе си е научила, че може, знае и умее да се адаптира.

Тя разкри, че не е влязла, за да опознае себе си, а за да разбере останалите участници. Това ще ѝ е много полезно в бъдещата кариера на актриса, защото, както каза тя, дори когато играеш злодея, трябва да го разбираш.

Даяна във Фермата

Младата жена отнесе много критики заради флирта си с двама от мъжете във „Фермата“. Даяна изглежда си играеше с чувствата на Йордан и Петър, в което някои зрители заподозряха план да продължи напред с тяхна помощ.

Тя обаче каза, че всичко това е било преструвка, за да упражнява актьорските си способности, а фактът, че зрителите са повярвали, само доказва талантът ѝ. За Йордан сподели, че ѝ е един от най-близките хора, а Петър е бил само един флирт, но не са си паснали.

Даяна Ханджиева двубой

От предаването тя си тръгва с много приятелства, но не и с любов. Колкото до това дали има мъж извън екрана, Даяна не пожела да коментира, тъй като опитът ѝ с „Фермата“ е показал, че много хора не уважават личния живот на другите.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар