Home » Lifestory » Тази жена родила момиче, което е само с година по-младо от нея. Невероятно!
Тази жена родила момиче което е само с година по-младо от нея. Невероятно!

Тази жена родила момиче, което е само с година по-младо от нея. Невероятно!

Сподели новината

Бенджамин и Тина Гибсън станали мъж и жена, когато младежът бил на 26 години, а момичето — едва на 19.

Влюбената двойка решила да не бърза с оформянето на своите отношения, защото Бен бил тежко болен. От първите дни на живота си младежът бил преследван от  кистозна фиброза, опасна наследствена болест.

Заради това Бен и Тина не могат да имат свои деца: болестта направила мъжа безплоден. Но съпрузите много искали дете. да осиновят дете в САЩ не било никак лесно, така че с времето решили да прибегнат до изкуствено оплождане.

Идеята им подхвърлил бащата на Тина, който на свой ред чул за процедурата по телевизията. След кратко обсъждане съпрузите подали заявка. През следващите няколко месеца двойката преминала през всевъзможни проверки — от медицински до социални. Сега им оставало само да изберат подходящ ембрион от базата.

Едва след като влюбените направили своя избор, им съобщили неочаквано известие. Оказало се, че ембрионът, който сложили в утробата на Тина, е едва ли не набор на бъдещата майка.

„Замразеният“ зародиш бил съхраняван в клиниката цели 24 години. Така жената неочаквано за себе си станала рекордьорка!

Дългият срок на „замразяване“ по никакъв начин не повлиял на жизнеспособността на ембриона. В очаквания срок Тина родила на бял свят малката Ема Гибсън. При раждането 51-сантиметровата девойка тежала три килограма. Лекарите не намерили никакви отклонения от нормите в бебето!

Тази-жена-родила-момиче,-което-е-само-с-година-по-млада-от-нея.-Невероятно!

„За замразена преди 24 години тя не изглежда никак зле. Ема е нашето малко чудо!“ – казва донякъде шеговито щастливият Бенджамин, баща на момиченцето.

Тина и до днес не вярва в случилото се. — „Само си помислете, с нея спокойно можехме да бъдем приятелки!“

Сега съпрузите тихичко си вършат родителските задължения. Гибсън не изключват в бъдеще отново да прибегнат до изкуствено оплождане, за да подарят на Ема братче или сестриче.

Жената признава, че изобщо не е планирала да се прослави. Зародишът, появил се на бял свят при предишната рекордьорка, се появил в клиниката след престой от по-малко от 20 години, но Тина с нейната дъщеря „връстница“ я изпреварила.

Впрочем, специалистите твърдят: 24 години в този случай изобщо не е предел.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 2 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар