Home » Lifestory » Виктория от „Ергенът“ с лично признание: Стана опасно и избягах!
Виктория от "Ергенът" с лично признание: Стана опасно и избягах!

Виктория от „Ергенът“ с лично признание: Стана опасно и избягах!

Сподели новината

В „Ергенът“ става все по-горещо откъм признания и повечето участнички свалят една по една картите. В снощния епизод Виктория Капитонова имаше възможността да вечеря с Виктор Стоянов.

И вечерта им минаваше в толкова задушевни приказки на фона на романтична гледка, че в един момент красивата инфлуенсърка реши да бъде максимално откровена.

Тя призна, че преди години, когато е работела като модел, влиятелен мъж в Индонезия, е искал да я задържи за себе си и на практика да я купи и без малко не се наложило да бяга.

„След като завърших, реших да работя като модел и заминах с договор за Индонезия. Бях там в продължение на два месеца, но избягах. Наложи ми се, защото стана опасно. Имаше човек, който дойде и ми каза:

„Аз съм те избрал за себе си! Не си мисли, че си тук за работа.“ Казах, че съм там за работа, а не за нещо друго и ако не го устройва, се качвам на самолета и „чао“.

В крайна сметка се разбрахме, останахме приятели, аз си свърших работата там, а той ме остави на мира. В момента има дете от другото момиче, което беше в нашата агенция.

Никога не бих се продала, абсолютно не!“, призна Вики на най-желания тв ерген, който остана силно впечатлен от нея. И в крайна сметка Виктория си тръгна щастлива, с червена роза и целувка по ръката.

Източник: Пловдив 24

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар