Home » Lifestory » Двойка вървя пеш 27 километра с новородено на минусови температури, за да избяга от Украйна (Снимки):
Двойка вървя пеш 27 километра с новородено на минусови температури за да избяга от Украйна (Снимки):

Двойка вървя пеш 27 километра с новородено на минусови температури, за да избяга от Украйна (Снимки):

Сподели новината

Млада двойка избяга от Украйна с новороденото си бебе, вървейки пеш 27 часа до полската граница.

Джеси и Джейкъб Бокман изминаха разстоянието до украинско-полската граница на крака при ниски температури.

Семейство Букман заминават за Украйна от дома си в Калифорния, за да се срещнат с дъщеря си Вивиан, която се е родила два дни по-рано от сурогатна майка. Те следят отблизо нарастващото напрежение между Русия и Украйна, но решават да пътуват, за да вземат бебето.

Въпреки това, когато се събуждат в Киев в четвъртък сутринта от звуците на експлозии, те знаят, че трябва да бягат. Пътуването им започва с мъж, който трябва да ги заведе до посолството на САЩ в Лвов. Пътуването обаче, което трябва да продължи шест-седем часа, се превръща в 27-часов кошмар.

семейство

Отнема им само четири часа, за да се измъкнат от Киев, поради задръстването, което настъпва, когато мнозина излизат на пътя, за да се спасят.

Когато най-накрая стигат до границата, колата им не може да продължи и те решават да пренощуват в превозното средство. На сутринта излизат от автомобила и тръгват пеш. Температурата е под нулата, когато започват пътуването.

майка с новородено

Джеси и Джейкъб проверяват Вивиан на всеки няколко минути, за да се уверят, че е още жива.

„Какво направих с моя сладък ангел?“ „Това може да е най-лошото решение, което някога съм вземала“, споделя по-късно Джеси.

В крайна сметка те стигат до границата, гъмжаща с бягащи хора, както и с украинска въоръжена охрана. Джеси и Вивиан са пуснати през границата след близо три часа чакане в тълпата, но не и Джейкъб.

жена с новородено

Той и Джеси молят пазачите от двете страни на бариерата да прехвърлят багажа с храната на Вивиан. В крайна сметка пазачите се съгласяват да позволят на чантата да мине през границата, но Джейкъб все пак остава от другата страна.

След часове на агония Джейкъб получава разрешение да премине границата и най-накрая се събира със семейството си.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар